Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Υλοποίηση Έργων κοινής ωφελείας στον Βαθύλακκο και δημιουργία Υποδομών για πρόσβαση των πολιτών σε βασικά αγαθά.

Με την κατασκευή, νέας σύγχρονης τεχνολογικά δεξαμενής ύδρευσης,  την υλοποίηση σημαντικών έργων και παρεμβάσεων στις υποδομές, η Δημοτική αρχή επιλύει, ένα προς ένα τα χρόνια προβλήματα που απασχολούσαν την κοινωνία του Βαθυλάκκου, για δεκαετίες.

Παιδική χαρά, γήπεδα 5×5, διάνοιξη κεντρικού δρόμου(δεν υπήρχε δυνατότητα πρόσβασης στους κατοίκους για χρόνια ολόκληρα) αλλά και την βελτίωση των αθλητικών υποδομών που υπήρχαν, αποδεικνύουν πως όταν υπάρχει ενδιαφέρον για την πρόοδο μιας τοπικής κοινωνίας και ευήκοα ώτα εκ μέρους της Δημοτική αρχής, το αποτέλεσμα, είναι ιδιαιτέρως θετικό.

 

 

 

                                                                         Ο αν. Πρόεδρος

 

                                                                ΓΕΏΡΓΙΟΣ Μ. ΠΑΤΑΠΟΥΔΗΣ


 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δρομο για που ρε? 5χ5 που ρε? οταν θα γινει να το πεις! τωρα γιατι λες ψεματα??!!!!! ετσι νομιζεις θα κοροιδεψεις τον κοσμο??!!

Ανώνυμος είπε...

Η δεξαμενη ειναι του στρατηγού παταπουδη και το ξερεις. Για το πεντε επι πεντε που δεν εχει τελειωσει δεν κουνησες δαχτυλάκι. Το να φερνεις γκρειντερ για τους δρομους δεν ειναι εργο γινεται καθε χρονο. Σε λιγο θα μας παρουσιασεις εργο την αποκκομιδη σκουπιδιων. Ξεκινασ άσχημα παταπουδη. Σεβασμοσ πανω απο ολα

Ανώνυμος είπε...

πως ειναι δυνατον να βγαζεις τετοια ανακοίνωση??!!!! προσβαλεις ολους τους συχωριανούς σου με αυτα τα ανοητα και χωρις νοημα , για να μην πω ψεματα , που γραφεις.500 νοματαιοι ειμαστε γνωριζομαστε ολοι!

Ανώνυμος είπε...

μολις εχασες μερικους ψηφους!

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή επιλύει ενα προς ένα τα προβλήματα του Βαθυλάκκου....ΕΛΕΟΣ Παταπούδη, που πήγε η αξιοπρέπειά σου. εφυγε από το χωριό σου και σκόνταψε στον Ελευθερίου.Τοσο πολύ εκτιμας την Σπυρίδου και την οικογένειά της.

Ανώνυμος είπε...

Παταπούδη έχεις τον χρόνο να διορθώσεις την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας