Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

ΦΣ Κοζάνης: με αποφασιστικότητα και πίστη για νίκη, για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα

Συγκεντρωμένη στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής συνεχίζει καθημερινά την προετοιμασία της η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, κόντρα στον Α.Σ. Καστοριά 1980, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης. Παίκτες και τεχνικό τιμ θέλουν να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, γι αυτό και αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Η ομάδα προπονήθηκε εντατικά όλη την εβδομάδα, με τον Νίκο Μπαδήμα και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Όλοι δουλεύουν σκληρά, γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής.

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής, με τον προπονητή Νίκο Μπαδήμα να ανακοινώνει την αποστολή.

 

Το σύνθημα για νίκη του ΦΣ Κοζάνης κόντρα στην Καστοριά έδωσε ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας Πάρης Μπακάλης.

«Η ομάδα, συνεχίζει να δουλεύει σε υψηλό επίπεδο, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, με στόχο τη νίκη. Η προσπάθειά μας στις προπονήσεις, το δείχνει αυτό, θέλουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους με σοβαρότητα και έναν ένα ξεχωριστά.

Όπως και την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας έτσι αυτήν την Κυριακή θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο γήπεδο να μας στηρίξει από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε το 100%, όλοι οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πάρουμε την πρώτη μας νίκη μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση και πίστη στην ομάδα, είναι δεδομένο πως, όποιος κι από εμάς να αγωνιστεί, θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο».

 

Την αναμέτρηση ΦΣ Κοζάνη - Καστοριά θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Διακουμάκος Θωμάς, με βοηθούς Α’ Τραούδας Αντώνιος,  Β’ Κουτσικανίδης Γιώργος (ΕΠΣ Πιερίας),. Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Ζήλος Αν΄τωνιος από την ΕΠΣ Λάρισας.

 

Όλη η αγωνιστική του ομίλου:

Γ' Εθνική (2ος Όμιλος | 2η Αγωνιστική)

Κοζάνη ΦΣ - Καστοριά

Ελασσόνα - Μακεδονικός Φούφα

ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ - Εδεσσαϊκός

Ολυμπιακός Βόλου - Σβορώνος

Πιερικός - Δωτιεύς Αγιάς

ΑΟ Χανιώτης - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

 

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την συσπείρωση την συμπαράσταση και την παρουσία του, σε όλους τους αγώνες της ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη. Ενόψει του εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 20/11 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική θύρα του σταδίου επί της οδού Ολυμπιάδος. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

- Γενική είσοδος τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

- Γυναίκες: 5 ευρώ

- Μαθητές – Φοιτητές – Στρατιώτες - Άνεργοι: 5 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κάρτας)

- Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας