Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σερβίων: Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΜΑ:Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  

Η απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ


Ο Δήμαρχος Σερβίων λαμβάνοντας υπόψη:

...

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 

Α. Εγκρίνουμε την Τεχνική Περιγραφή της αρμόδια υπηρεσίας για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, εκτιμώμενης αξίας 33976 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Β. Εγκρίνουμε τη διενέργεια σύμβασης για την ανωτέρω ανάγκη του Δήμου.
Γ. Αναθέτουμε την εκτέλεση των ανωτέρω στον ανάδοχο με την επωνυμία: ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. με ΑΦΜ: 999564623 έναντι του ποσού των 33976 ευρώ, με Φ.Π.Α. 24%.

Δ. Η δαπάνη που προκαλείται από την συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί απο τον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση, η οποία θα βαρύνει τον Κ.Α. 10.7132.01 και έχει εκδοθεί η σχετική ανάληψη υποχρέωσης

Ε. Ο χρόνος παράδοσης θα οριστεί στη σχετική σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ των δύο μερών

ΣΤ. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή από τον πάροχο ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου.
Ζ. Στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές παροχή των προς ανάθεση υπηρεσιών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Χρήστος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν είναι ότι ο Δήμος ουσιαστικά είναι χρεοκοπημένος δηλαδή τα χρήματα τα οποία διαχειρίζεται και προέρχονται από ιδίους πόρους (νερά, υπόνομοι, ενοίκια, εκμισθώσεις κ.α) είναι σχεδόν μηδενικά και του επιτρέπουν μόνο να διορθώνει λακκούβες και μπαλώματα στους δρόμος και να καθαρίζει ξένα οικόπεδα. Αντιθέτως στο Δήμος μας και σε κάθε Δήμο εισέρχονται Τεράστια Χρηματικά Ποσά από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα οποία απευθύνονται για συγκεκριμένες ενέργειες (αναπλάσεις, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τεχνικές, νομικές, πληροφοριακές) και πάσης μορφής υπηρεσίες. Τα ποσά αυτά για απορροφηθούν από τον Δήμο στα χαρτιά να φαίνονται ότι ανατέθηκαν σε κάποιον ιδιώτη ο οποίος θα κόβει το αντίστοιχο Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών και έτσι αρχίζει το ‘’φαγοπότι’’ το οποίο θα πρέπει να δημοσιεύεται στη σελίδα της Διαύγειας. Εάν οι πολίτες αντιληφτούν ότι με την ψήφο τους ουσιαστικά εξουσιοδοτούν μια μερίδα συμπολιτών να διαχειρίζονται αυτά τα τεράστια πόσα πιστεύω πως στο τέλος κανείς δεν θα προσέλθει να ψηφίσει στις εκλογές γιατί πολύ απλά δεν θα ανεχτεί άλλο αυτή την ληστρική κατάσταση με τα ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ και τις Απευθείας Αναθέσεις. Αυτό ακριβώς είναι και το κίνητρο στο να συμμετέχουν οι υποψήφιοι στις εκλογές γνωρίζοντας ότι ο Δήμος είναι χρεοκοπημένος και το μόνο μέλημα τους θα είναι να απορροφούν τεράστια αεριτζίδικα χρηματικά ποσά τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις κοινωνίας και δεν θα βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των Δημοτών, αντιθέτως οι υποψήφιοι θα προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι τα συγκεκριμένα χρηματικά ποσά θα είναι για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Ανώνυμος είπε...

απευθείας ανάθεση γιατί; Μπορεί κάποιος άλλος να έκανε συμφερότερη προσφορά. Τι μάρκα και μοντέλο θα είναι, για ποιον λόγο αγοράζεται, ποια ανάγκη καλύπτει κτλ

Ανώνυμος είπε...

Τι γιατί; Γιατί ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ είναι εξπερ ΚΑΙ στα αυτοκίνητα! εκτός από τα νομικά τα λογιστικά τις γέφυρες τα συγκοινωνιακά τα μετεωρολογικά (οι θεωρίες κλιματικής αλλαγής είναι σαχλαμάρες μας είπε στο ανοιχτό θέατρο), τα εκπαιδευτικά, τα γεωργικά τα κτηνοτροφικά την ενεργειακή μετάβαση (Ρεχάγκελ ο Μουσουρουλης) , την διαχείριση τοξικών αποβλήτων (είναι άσχετοι στον αντιχυταμ ποιος είναι ο Παπαγεωργίου και τι εξυπηρετει) , τις κατασκευές τα μηχανικά τα αθλητικά (με έμφαση ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ) τώρα και στα αυτοκίνητα! Εψαξε έλεγξε τσεκαρε συνέκρινε και αποφάσισε. Άλλωστε ο ΔΗΜΟΣ πληρώνει!

Το Προφίλ μας