Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Γ. Κασαπίδης: “Ένα μεγάλο έργο τεράστιας σημασίας για την κτηνοτροφία και συνολικά για τον πρωτογενή τομέα του Λιβαδερού μόλις ολοκληρώθηκε”

Ένα μεγάλο έργο τεράστιας σημασίας για την κτηνοτροφία και συνολικά για τον πρωτογενή τομέα του Λιβαδερού μόλις ολοκληρώθηκε.

Μέσα από την άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, εξασφαλίσαμε ζωτικής σημασίας βασικές υποδομές στους επαγγελματίες του πιο ορεινού και μεγαλύτερου κτηνοτροφικού χωριού της Δυτικής Μακεδονίας

prlogos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για τέτια έργα είστε ικανοί. Θα κάνετε τους δρόμους αλλά όπως πάει η κατάσταση με την Κυβέρνηση σε λίγο καιρό δεν θα έχετε ούτε κτηνοτρόφους ούτε γεωργούς. Που είναι οι μεγάλες εταιρείες που θα έφερναν χιλιάδες θέσεις εργασίας; Α ναι τα φωτοβολταικα ήταν η το πρώτο έργο που το βλεπουμε να εκτελείται χωρίς καμιά αργοπορία. Θέσεις εργασίας έχουν; Όχι.
Φαίνεται ότι στο νου σας έχετε ότι θα πέσουν μερικές εταιρείες και χιλιάδες θέσεις από τον ουρανό. Για γέλια και για κλάματα είμαστε και σεις και μεις οι υπήκοοι σας.

Το Προφίλ μας