Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων και της Δομής Φιλοξενείας Προσφύγων Νεράιδας (φωτογραφίες)

Με αφορμή τον σχολικό περίπατο, διεξήχθη σήμερα 24/11/2022 φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων και της δομής φιλοξενίας της Νεράιδας. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους καθηγητές και τόνωσε τις διαπροσωπικές σχέσεις των μαθητών.

Τα παιδιά της δομής φιλοξενίας παρακολουθούν την τάξη υποδοχής στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων και στο ΓΕΛ Σερβίων.

Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του ΕΠΑΛ με σκορ 5-3

Ευχαριστούμε τον Α.Σ ΤΙΤΑΝ Σερβίων για την παραχώρηση των στολών καθώς και τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας κ. Στέργιο Ελευθερίου για την «μουντιαλικού επιπέδου» διαιτησία.

Ο Διευθυντής

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

 






5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παλιά τα χρόνια που η Νεράιδα είχε παιδιά κανείς δεν συγκινήθηκε να φτιάξει το γήπεδο και να συστήσει ομάδα. Σήμερα με την παρουσία των μεταναστών το πράγμα αλλάζει μιας και η παρουσία των ΜΚΟ στην περιοχή μας αποτελεί ένα σύγχρονο οικονομικό επενδυτή. Στα Σέρβια που έχει πέσει τον τελευταίο χρόνο μεγάλη ερημία κανένας δεν ενδιαφέρετε, θα ενδιαφερθεί όμως τον Οκτώβρη στις εκλογές. Ζητήστε ψήφους από την ΜΚΟ. . Γίνετε? Ναι γίνετε

Ανώνυμος είπε...

Θα σας φτιάξουμε γήπεδο,θα σας φέρουμε και θάλασσα.

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Φίλε 17:46 φρόντισε να μάθεις την ιστορία της Νεράιδας, γιατί βλέπω δεν γνωρίζεις.
Τα παλιά χρόνια όπως γράφεις η Νεράιδα είχε ποδοσφαιρική ομάδα με την ονομασία "Αλιακμων" με πολλές νίκες στο ενεργητικό της σε αγώνες με χωριά της περιοχής μας.
Από την ομάδα αυτήν
βγήκαν ποδοσφαιριστές και προπονητές οι οποίοι βοήθησαν με επιτυχία τις ομάδες ΤΙΤΑΝ,ΒΕΛΒΕΝΤΟ,ΒΑΘΥΛΑΚΟ και ΚΟΖΑΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ξενοφώντα μόνο να αντιδράτε ξέρετε, δε σας νοιάζει τίποτα άλλο?. Στην εποχή των παππούδων μας, δηλαδή στην εποχή σας, σαφώς και η Νεράιδα είχε ομάδα η δικιά μου χρονική τοποθέτηση αρχίζει από το 1990 μέχρι και σήμερα δηλαδή τα τελευταία 30 χρόνια που ριμάζουν τα πάντα τριγύρο μας. Για αυτό έχετε να πείτε κάτι? ή ζήτε στην εποχή του 50 ?

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Στο σχόλιό σας αναφέρετε "στα παλιά χρόνια" και όχι σε συγκεκριμένη χρονολογία.
Στα νεότερα χρόνια λογικό είναι να μην υπάρχουν παιδιά, διότι εξ αιτίας της λίμνης σκορπίσαμε στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, παρόλα αυτά υπήρξαν παιδιά τα οποία έχουν παίξει ποδόσφαιρο στα γειτονικά χωριά.
Αυτό που είναι βέβαιο, μετά το 1974 δεν υπήρχαν παιδιά να συμπληρώσουν την ενδεκάδα, άλλωστε το ίδιο πρόβλημα δυστυχώς έχουν και σήμερα πολλά χωριά και δεν είναι μόνο της Νεράιδας.

Το Προφίλ μας