Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Πολυτεχνείο στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων – 49 χρόνια μετά!

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Πολυτεχνείο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων με τη συμμετοχή των μαθητών και Εκπαιδευτικών του Σχολείου μας.
Στην εκδήλωση είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την κα Μαρία Σπυρίδου, ενεργό μέλλος του φοιτητικού κινήματος εκείνης της ιστορικής περιόδου.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο Διευθυντής κ Κυριάκος Τσολακίδης αναφέρθηκε στα γεγονότα εκείνης της εποχής χαρακτηρίζοντας την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου ως μια από της λαμπρότερες στιγμές της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας.
Στη Συνέχεια η κα Μαρία Σπυρίδου σε μια καθηλωτική και συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία μας μετέφερε το κλίμα και το πώς έζησε η ίδια τα γεγονότα εντός του Πολυτεχνείου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το χρονικό - βίντεο και τραγούδια εκείνης της περιόδου την επιμέλεια των οποίων είχαν οι Καθηγήτριες του Σχολείου μας κ.κ. Σταθοπούλου Ελισάβετ και Χατζηγεωργίου Σοφία.
Εκ μέρους του των μαθητών και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ευχαριστώ ιδιαίτερα την κα Σπυρίδου για την αποδοχή της πρόσκλησης μου
 
Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων
Κυριάκος Μ. Τσολακίδης
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας