Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Σταύρος Καψαλιάρης-ΕΠΑΛ Σερβίων: Ο υποψήφιος με την υψηλότερη βαθμολογία στην Π.Ε. Κοζάνης μιλά στο Kozanimedia

Από το kozanimedia.gr

Ο μαθητής Σταύρος Καψαλιάρης από το Πλατανόρρευμα, απόφοιτος, πλέον, του ΕΠΑΛ Σερβίων είναι ο υποψήφιος με την υψηλότερη βαθμολογία στην Π.Ε. Κοζάνης στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις (δείτε εδώ)

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο Kozanimedia:

“Σημαντική χρονιά η φετινή θα έλεγα, αφού υπήρξαν πολλές έντονες στιγμές, αρκετή πίεση και κούραση. Η “επιτυχία” βασίζεται στη μεθοδικότητα, στη διάθεσή και στη συνέπεια. Το τελευταίο διάστημα θεωρώ πως τα συνδύασα όλα αυτά μαζί και βγήκε το επιθυμητό αυτό αποτέλεσμα. Φυσικά, δεν μπορώ να παραλείψω την οικογένεια και τους καθηγητές μου διότι το έργον φάνταζε αδύνατο δίχως την βοήθεια τους! Μακάρι όλοι μας να θέτουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε, αλλά με διασκέδαση πάνω απ’όλα!!! Καλό καλοκαίρι!”

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ με μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια στο μαθητή, στους γονείς του και στους καθηγητές του ΕΠΑΛ Σερβίων!

Ανώνυμος είπε...

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο μεγαλύτερος βαθμός στο νομό από το ΕΠΑΛ Σερβίων! Συγχαρητήρια στους μαθητές, στους γονείς και φυσικά στους καθηγητές του σχολείου.

Ανώνυμος είπε...

Φανταζόμαστε ένα μπράβο θα πει ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΔΣ στους μαθητές τους γονείς τους καθηγητές και τον διευθυντη

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί μόνο που δεν είπαν να κλείσει το σχολείο όχι να πουν και μπράβο

Ανώνυμος είπε...

16.19 εσείς καλά φαντάζεστε αλλά .... πότε θα πουν μπράβο; του χρόνου;

Ανώνυμος είπε...

Αν τον έκαναν αυτοί μάθημα, θα έλεγαν συγχαρητήρια. Αφού τον κάνουν άλλοι, αδιάφορο μας είναι ;)

Το Προφίλ μας