Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ιορδάνης Ανδρεάδης: Ευδοκίμως τερματίσας την υπηρεσία του μετά από 40 χρόνια κοινωνικής προσφοράς.

Αποχώρησε στις 31 Δεκεμβρίου από την ενεργό υπηρεσία και από τη θέση του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας μετά από περισσότερα από 40 χρόνια στο ιατρικό λειτούργημα. Ο λόγος για τον γνωστό σε όλους μας Ιατρό Ιορδάνη Ανδρεάδη, ο οποίος συνταξιοδοτείται, αφού εξάντλησε κάθε όριο παραμονής στην Υπηρεσία και τερμάτισε τη θητεία του. Μια θητεία που η τοπική κοινωνία χαρακτηρίζει ως ευδόκιμη και ωφέλιμη. 
Ως εξαιρετικός Χειρουργός, συνέδραμε στην ίαση δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, ενώ ως γνώστης του χώρου της Υγείας λειτούργησε σε πολλές περιπτώσεις ως στυλοβάτης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. 
Ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και μετέπειτα Νομάρχης Κοζάνης, βοήθησε ιδιαίτερα την περιοχή αφήνοντας πλούσιο έργο πίσω του. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί έντονα την πολιτική επικαιρότητα συμμετέχοντας ενεργά στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής. 

Δεν είναι λίγες οι φορές τα τελευταία χρόνια, που κυκλοφόρησαν φήμες σχετικά με πλήρη ενεργοποίηση του σε αυτοδιοικητικές ή κοινοβουλευτικές εκλογές. Έτσι και την περίοδο αυτή, ο Ιορδάνης Ανδρεάδης σκέπτεται έντονα το ενδεχόμενο εμπλοκής του στο Δήμο Εορδαίας, κατόπιν εισηγήσεων ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τον εκλογικό χάρτη της περιοχής. Όποιες και να είναι οι αποφάσεις του, είναι βέβαιο πως έχει κι άλλα αποθέματα κοινωνικής προσφοράς. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η κοινωνία θα τον ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας