Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Δυτική Μακεδονία: Κάνουν την πρώτη εμφάνιση τους τα τρακτέρ σε Καστοριά και Αντίγονο

Να παρατάξουν τα τρακτέρ τους από σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 στις κεντρικές πλατείες των τοπικών κοινοτήτων της Καστοριάς αποφάσισαν ως πρώτη κίνηση για την επίλυση των ζητημάτων του αγροτικού τομέα οι αγρότες της Καστοριάς ύστερα από την συνεδρίαση του συντονιστικού των αγροτών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Άργος Ορεστικό. Αποφασίστηκε επίσης την ερχόμενη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους όπου θα συγκεντρωθούν μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς, ενώ παράλληλα θα επιδιώξουν και συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ .Ολυμπία Τελιγιορίδου. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, για να αποφασιστεί αν
θα προχωρήσουν στο κλείσιμο των δρόμων. Οι αγρότες από την περιοχή της Φλώρινας και του Αμυνταίου αποφάσισαν να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στο Αντίγονο ως πρώτη κίνηση διαμαρτυρίας. Εν τω μεταξύ τις τελικές αποφάσεις τους για την μορφή των κινητοποιήσεων τους θα πάρουν και οι αγρότες της Κοζάνης στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη από τον γεωκτηνοτροφικό σύλλογο Κοζάνης.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας