Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού κλείνει επ' αόριστον το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη συντήρησή του!

Χωρίς πετρέλαιο, με θερμαντικά σώματα που φέρνουν οι καθηγητές από το σπίτι τους, χωρίς υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, με κατεστραμμένη στέγη που "μπάζει" νερά, με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας από φθορές της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, χωρίς συντήρηση του κτιρίου από το 2014 και με καθυστερήσεις στο διοικητικό τμήμα, λειτουργούσε έως τώρα το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων. 
Την περασμένη Κυριακή και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών προκλήθηκε ζημιά στις σωληνώσεις του καλοριφέρ με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι αίθουσες διδασκαλίας και να προκληθεί ακόμη μεαλύτερη ζημιά στο κτίριο. 

Διβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν Γονείς, Καθηγητές και μαθητές προς το Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού εδώ 

Δείτε στο βίντεο τη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων (από το 1.18 και μετά) για την απαράδεκτη κατάσταση του κτιρίου  εδώ 

Η λύση της Δημοτικής αρχής Κοσματόπουλου είναι να κλείσει το Ωδείο επ' αόριστον! 
Μαθαίνουμε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του ΝΠΔΔ με μοναδικό θέμα τη μεταφορά σε άλλο κτίριο του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων. 

Διαβάστε την ανακοίνωση που θυροκολήθηκε σήμερα Τετάρτη 16/1019 στο Δημοτικό Ωδείο Σερβίων:


Το κτήριο όπου στεγάζεται το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων-Βελβεντού έχει υποστεί ζημιές λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας.
Οι ζημιές έχουν καταστήσει προβληματική και επικίνδυνη την χρήση του κτηρίου.
Κατόπιν  της  6/2018 απόφασης Προέδρου του ΝΠΔΔ Προσχολικής Αγωγής Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού  το Δημοτικό Ωδείο  δεν θα λειτουργήσει  μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών.
Για κάθε νεότερο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΝΠΔΔ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλαγή κτηρίου δεν έχουν στο μυαλό τους να γίνει; Δεν είναι λογικό οι μαθητές να χάσουν τόσα μαθήματα εξαιτίας της ανικανότητας μερικών ανθρώπων να αντιληφθούν ότι το συγκεκριμένο κτήριο είναι το πλέον ακατάλληλο για εκπαιδευτικό ίδρυμα! Μία βόλτα από τον χώρο του Ωδείου μπορεί να πείσει τον καθένα για την καταλληλότητα του χώρου

Ανώνυμος είπε...

kai τζάμια καναγκαιρίσια (δεκαετία ΄60), δε χορταίνει πετρέλαιο. Έκανα καθηγητής εκεί και το ξέρω καλά.Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ? ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΓΑ

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Ο Πρόεδρος έκλεισε το Ωδείο χωρίς να ενημερώσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου.
Εν πάσει περιπτώσει, για να το κλείσει, σημαίνει ότι έχουν γίνει σοβαρές ζημιές που για να επισκευαστούν χρειάζεται αρκετό χρονικό διάστημα.
Εδώ και τώρα Πρόεδρε το Ωδείο να μεταφερθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ωδείο ή...??? είπε...

Στο Ωδείο τόσα χρόνια-και πριν την Εξοικονόμηση κατ΄οίκον- δεν έβλεπαν ότι δεν ζεσταίνεται με τίποτα και ξοδεύεται τόσο πετρέλαιο???Ελάχιστα-συγκριτικά- χρήματα θα μπορούσαν να πάνε γα την αλλαγή και μόνο των απαράδεκτων κουφωμάτων δεκαετίας του ΄60.Και να εξοικονομούνταν πάρα πολλά χρήματα για να πληρώνονται οι δάσκαλοι στην ώρα τους κλπ. Απαράδεκτο. Απαράδεκτοι εκεί στα Σέρβια!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος των Σερβίων που ειναι αετό πετάει ; Γιάννη μόνο χωράφια ξέρεις να μοιράζεις στους κολητούς σου όλη την παρέα που στηρίξατε με φανατισμό τον δήμαρχο και φέρατε στα σημερινά χάλια τον δήμο. Λίγο ντροπή δεν βλάπτει. Δεν ζητώ να παραιτηθείς για΄τι ξέρω οτι ο μισθός ειναι αναγκάιος.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που θα κλείσει γιατι τοσα παιδια πηγαίνανε στο ωδειο...Πηγα κι εγω και ξερω πως ειναι. Ας ελπισουμε πως ο δημος θα ανταποκριθει σε αυτο το προβλημα γιατι Πολλά παιδια διψάνε για μουσική. Επίσης μια αλλη ιδεα είναι να γινουν καποια μαθηματα στο πολιτιστικο κέντρο Σερβίων. Μακαρι να γινει μια προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών και ας ελπίσουμε ο δήμος να δωσει λιγο κατανόηση σε αυτο το ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....

Νέο Ωδείο Σερβίων τώρα είπε...

Το υπάρχον Ωδείο θέλει κατεδάφιση ή χρήση αποθήκης.Υποτιμά και την εκλογή ως καλλιτεχνικής διευθύντριας της διεθνούς φήμης Κασσάνδρας Δημοπούλου.

Ανώνυμος είπε...

Από πότε εκλέγεται ο καλλιτεχνινός διευθυντής; Σιγά μην έκανε και προεκλογική εκστρατεία;

Νέο Ωδείο Σερβίων τώρα είπε...

Μάθε γραμματάκια 6:25μμ.
"εκλογή θηλυκό=η επιλογή ενός από πολλά.
(ΒΙΚΙΛΕΞΙΚΟ)
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE

Ανώνυμος είπε...

Μάθε ελληνικά Νέο Ωδείο Σερβίων τώρα και όχι κάθε βλακεία που διαβάζεις στο ιντερνετ
Λεξικό Μπαμπινιώτη

εκλογή η: η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του εκλέγω.
1. το να αναδεικνύεται κάποιος σε ένα αξίωμα ή σε μια θέση με ψηφοφορία: Για την ~ προέδρου απαιτείται πλειοψηφία των δύο τρίτων. Θεωρούσε βέβαιη την ~ του στο προεδρείο.
2. (πληθ.) η διαδικασία με την οποία οι πολίτες μιας κοινωνίας ή τα μέλη μιας οργανωμένης κοινότητας, μιας ένωσης προσώπων κτλ. ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους να εκλέξουν με ψηφοφορία αυτούς που θα ασκήσουν ένα έργο, ένα λειτούργημα, μια εξουσία κτλ.: Εκλογές για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης / νέου διοικητικού συμβουλίου. Bουλευτικές / προεδρικές / δημοτικές / δημαρχιακές εκλογές. Εθνικές / τοπικές / επαναληπτικές / αδιάβλητες / τίμιες εκλογές. Tο αποτέλεσμα των εκλογών δεν επιτρέπει το σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης. Kατεβαίνω στις εκλογές. Tο κυβερνητικό κόμμα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών. H αντιπολίτευση αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών. Προκήρυξη / διεξαγωγή εκλογών.

Νέο Ωδείο Σερβίων τώρα είπε...

Α καλά,7:56μμ. Άμα δε θες να καταλάβεις, πρόβλημά σου. Η Κασσάνδρα εκλέχτηκε, με το ρήμα στην αρχαία έννοια, δηλαδή επιλέχτηκε. Και της ευχόμαστε καλή αρχή, καλό ξεκίνημα σε άλλο κτήριο του Δήμου!

Ανώνυμος είπε...

Μάθε νέα ελληνικά πρώτα και μετά μίλα. Το ρήμα στην αρχαία ελληνική έννοια χρησιμοποιείται όταν μιλάς αρχαία ελληνικά. Να πετάς μέσα σε μια φράση μια λέξη που χρησιμοποιείται με την αρχαία ελληνική έννοια είναι αμορφωσιά και ημιμάθεια. Ποιον προσπαθείς να εντυπωσιάσεις; Πού μπλέξαμε ρε με τον καθένα που νομίζει ότι επειδή πετάει μια ελληνικούρα είναι και σπουδαίος.

Νέο Ωδείο Σερβίων τώρα είπε...

Είσαι αστοιχείωτος,10:54μμ. Άρπα αυτό από την Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα,κοιτώντας στο 3 τι λέει. Γιατί μας τα έκανες τσουρέκια.Τον Μπαμπινιώτη είμαι σίγουρος ότι τον κουτσούρεψες,θα το ελέγξω κ εκεί το απόγευμα,γιατί πρέπει να λέει κι άλλα.


εκλογή η [eklojí] Ο29 : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του εκλέγω. 1. το να αναδεικνύεται κάποιος σε ένα αξίωμα ή σε μια θέση με ψηφοφορία: Για την ~ προέδρου απαιτείται πλειοψηφία των δύο τρίτων. Θεωρούσε βέβαιη την ~ του στο προεδρείο. 2. (πληθ.) η διαδικασία με την οποία οι πολίτες μιας κοινωνίας ή τα μέλη μιας οργανωμένης κοινότητας, μιας ένωσης προσώπων κτλ. ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους να εκλέξουν με ψηφοφορία αυτούς που θα ασκήσουν ένα έργο, ένα λειτούργημα, μια εξουσία κτλ.: Εκλογές για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης / νέου διοικητικού συμβουλίου. Bουλευτικές / προεδρικές / δημοτικές / δημαρχιακές εκλογές. Εθνικές / τοπικές / επαναληπτικές / αδιάβλητες / τίμιες εκλογές. Tο αποτέλεσμα των εκλογών δεν επιτρέπει το σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης. Kατεβαίνω στις εκλογές. Tο κυβερνητικό κόμμα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών. H αντιπολίτευση αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών. Προκήρυξη / διεξαγωγή εκλογών. 3. (παρωχ.) α. αντί του επιλογή. (έκφρ.) κατ΄ ~, ύστερα από επιλογή. β. (συνήθ. πληθ.) σε τίτλους βιβλίων που παρουσιάζουν επιλεγμένα αποσπάσματα συγγραφέων κτλ.· (πρβ. ανθολόγιο, ανθολογία).

[λόγ.: 3: αρχ. ἐκλογή `επιλογή, διάλεγμα΄· 1, 2: σημδ. γαλλ. élections (πληθ.)]
ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙς:
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7&dq=

< Προηγούμενο [1] Επόμενο >

Ανώνυμος είπε...

κατ'αρχήν ΔΕΝ λέγεται Κασσάνδρα η γυναίκα

Ανώνυμος είπε...

Ημιμαθή 7.33, στα λόγια μου έρχεσαι. Το εκλέγω στα νέα ελληνικά έχει τη σημασία της ψηφοφορίας και αυτό που μας γράφεις αυτό ακριβώς λέει. Η σημασία της 'επιλογής' είναι στα αρχαία ή παρωχ. δηλ. δεν χρησιμοποιείται πια.
Σαν αγράμματος δικηγόρος είσαι και μιλάς και με καθαρεύουσα. Άμα πετάς μια ελληνικούρα ή μια αρχαία λέξη νομίζεις ότι είσαι και μορφωμένος; Μάθε τη νέα ελληνική πρώτα και ύστερα μίλα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΑΝ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ;;

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΒΙΡΓΙΝΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙΕΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΗ Η ΚΑΤΥΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ; Ή ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΛΣ

Το Προφίλ μας