Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων

Ο Δήμος Σερβίων–Βελβεντού ενημερώνει τους κατοίκους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου, η εφαρμογή όλων των ενεργειών και δράσεων που προβλέπονται από το σχέδιο  Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Για σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και των κινδύνων που προκύπτουν από τον παγετό τα εκχιονιστικά μηχανήματα και τα αντίστοιχα συνεργία υπαλλήλων του δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα μεριμνώντας σε κάθε περίπτωση για τον αποχιονισμό του εσωτερικού οδικού δικτύου και την συνεχή ρίψη αλατιού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Δήμου για ενημέρωση και υποβολή αιτημάτων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών είναι 2464350100  ενώ οι δημότες μπορούν να απευθύνονται και στους κατά τόπους Προέδρους ή Εκπροσώπους των Κοινοτήτων.

Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Κυριακίδης


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα σχολεια τι ωρα θα ανοιξουν??

Ανώνυμος είπε...

Δε φθάνει που σας έχουνε καταστρέψει, σας δουλεύουνε και απο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

re kiriakidi den ntrepese ligaki;aytos me tin anepsiatoy se pente mines tha figoyn ke den tha ksanar8oyn sta servia esi den tha ntrepese na kikloforis;

Χολέβας Αθανάσιος είπε...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στη δημοτική αρχή του τόπου μας για τον τέλειο αποχιωνισμο σε όλο το οδικό δίκτυο του δημου αφού σκέφτηκαν και απο άλλους δήμους της χώρας να τους ζητήσουν το σχέδιο πως τα κατάφεραν και τα εχουν ολα υπο ελενχο ΑΛΊΜΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο ο Αλίμονος.

Ανώνυμος είπε...

Κραυγή αγωνίας απο τους κατοίκους στο φρούριο.Μας άφησαν στο έλεος του θεού με αποκλεισμένους δρόμους,οι κτηνοτρόφοι δεν μπορουν να πάνε στα μαντριά, ο δήμαρχος με το στρουμφάκι του στον κόσμο τους και στο ονειρό τους.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Διαβάζοντας δημοσιεύματα, αλλά και τα σχόλια που αφορούν τον αποχιονισμό στον Δήμο μας εκπλήσσομαι.
Χθες το πρωί όταν επικοινώνησα με τον χειριστή του αποχιονιστικού , περίπου στις 10:00, μου είπε πως κάνει αποχιονισμό στο Μικρόβαλτο, λίγο αργότερα ενημερώθηκα για τις διαμαρτυρίες του Προέδρου.
Το απόγευμα, όταν πάλι επικοινώνησα με τον χειριστή, μου είπε πως εκείνη την ώρα βρισκόταν στο Τρανόβαλτο.
Για την Νεράιδα, τολμώ να αναφέρω, πως η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας λειτούργησε ΑΨΟΓΑ.
Ναι!!!!! !
ΑΨΟΓΑ και επιθυμώ μέσα από αυτό το σχόλιό μου να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ δημόσια τον Αντιδήμαρχο κ. ΘΕΌΔΩΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, αλλά και τον χειριστή ακούραστο του αποχιονιστικού κ. ΤΑΚΗ ΤΑΣΙΟ.
Τους εύχομαι καλή ΔΥΝΑΜΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ, μπόρα είναι θα περάσει.

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Ζητώ συγνώμη από παραδρομή γράφτηκε Μικρόβαλτο, το σωστό είναι Τριγωνικό

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε μην παίρνεις παράδειγμα από το χωριό σου. Για τα δεδομένα των άλλων χωριών η Νεράιδα είναι μια κουτσουλιά. Όταν στο Λιβαδερό (αλλά και αλλού) έχεις πάνω από 40 κτηνοτροφικές μονάδες που απέχουν από το χωριό απο 2 έως 10 χιλιόμετρα η κάθε μια, σκέψου πόσα μηχανήματα χρειάζονται για τα ορεινά χωριά, Τριγωνικό, Μεταξά, Λιβαδερό, Μικρόβαλτο, Τρανόβαλτο, Φρούριο, Λαζαράδες, Ελάτη, Καστανιά, Καστανιά-Σαραντάπορο, Ίμερα κλπ.
Πόσα μηχανήματα έχει ο δήμος για αποχιονισμό; Ένα μόνο, με χειριστή τον Τάσιο. Τα άλλα (δύο γκρέιντερ, ένα φορτηγό στα Καμβούνια), το πολυμηχάνημα του Βελβενδού είναι χαλασμένα εδώ και χρόνια. Τα τρακτέρ που κάθε χρονιά καθάριζαν τους δρόμους στα χωριά και προς τις κτηνοτροφικές μονάδες φέτος δεν μισθώθηκαν. Δηλαδή το σύστημα έχει διαλυθεί.
Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι με ένα μηχάνημα ο δήμος θα κάνει αποχιονισμό σε όλη την έκταση του δήμου; Ο δήμος είναι τεράστιος, χρειάζεται ισχυρή οργάνωση για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Οι ηρωικές προσπάθειες τόσο του Κυριακίδη όσο και του χειριστή είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Όσο για την Νεράιδα πρόεδρε, η Νεράιδα είναι η βιτρίνα του δήμου και σε καμιά περίπτωση δεν θα την άφηναν ακαθάριστη. Σ' αυτό πρέπει να κοιμάσαι ήσυχος. Άσε που αν δεν την καθάριζαν από τις διαμαρτυρίες σου θα το μάθαινε και ο πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μηχάνημα στον δήμο δεν επαρκεί σε καμιά περίπτωση. Να είναι καλά οι πρόεδροι που πήραν πρωτοβουλίες και καθάρισαν με κάθε τρόπο και με συνδρομή της περιφέρειας όσο μπορούσαν.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ σέρβια σήμερα πέρασε πρώτη φορά στην γειτονιά

Ανώνυμος είπε...

Εδω δεν προλαβαίνουν να καθαριστούν οι δρόμοι στα Σέρβια, μονο 2-3 δρομοι σε ολη την πολη. που να προλάβουν τα χωρία και ποσο μάλλον τις απομακρυσμένες κτηνοτροφικες και οχι μονο εγκαταστάσεις. Και βγαίνουν οι δημοτικοί "αρχοντες" και λενε οτι γίνετε σωστά ο αποχιονισμός του δήμου. Κουνια που σας κούναγε.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα στο Λιάκο που είναι όλη μέρα στο δρόμο και βοηθάει. Οπως τοτε που σας πηγαινε με το αυτοκινητο να ψηφισετε Κοσματοπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΟΥ ΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Στο τηλέφωνο δεν απαντούσε κανένας. Οι πρόεδροι βοηθούν όσο μπορούν αλλά δεν έχουν τα μέσα να κάνουν κάτι παραπάνω. Πάντως το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι δικό σας. Στο Δημοτικο Συμβούλιο έχει ειπωθεί πολλές φορές τα τελευταία 4-5 χρόνια ότι εάν χιονίσει θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Εσείς και ιδιαίτερα οι νεόκοποι υποψήφιοι δήμαρχοι που εισαστε την τελευταία πενταετία;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 11.59 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΧΩ.ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ;ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ;ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΙΣΤΕΙ ΟΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΧΑΧΑΝΟΥΛΙ...

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:27. Ρώτησε τους ίδιους. Εκτιμώ, χωρις να γνωρίζω, διότι έχουν ακόμα την εντύπωση ότι ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι διατηρούν, ακόμη, ψήγματα λογικής. Κατα τα άλλα, τι ακριβώς αναρωτιέσαι;

Το Προφίλ μας