Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Γλυκά και ευχές για καλή χρονιά από την "Ένωση" σε ιδ. υπαλλήλους που είχαν νυχτερινή βάρδια την Πρωτοχρονιά

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» βρέθηκε δίπλα σε ιδιωτικούς υπαλλήλους της Πάτρας που εργάζονταν νυχτερινή βάρδια το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μακριά από τις οικογένειές τους, μοιράζοντας γλυκά και ευχές για Καλή Χρονιά!
Την ώρα που οι περισσότεροι εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα προϋπαντούσαν το 2019 με συγγενείς και φίλους σε σπίτια και κέντρα διασκέδασης, χιλιάδες συνάνθρωποί μας είναι αναγκασμένοι εκ
των συνθηκών να κυνηγούν το νυχτοκάματο, προκειμένου να διασφαλίσουν τα ελάχιστα για τον βιοπορισμό των ιδίων και των οικογενειών τους. Εμείς βρεθήκαμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους πραγματοποιώντας επισκέψεις σε δεκάδες εργασιακούς χώρους. Μιλήσαμε μαζί τους, μοιράσαμε γλυκά και το ενημερωτικό μας φυλλάδιο και ευχηθήκαμε η νέα χρονιά να βρει τους ανθρώπους του μόχθου πιο ενισχυμένους και με περισσότερα δικαιώματα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε εργασιακούς χώρους: Ασφάλεια και Καθαριότητα Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας, Φυλάξεις του εργοταξίου του ΑΚΤΩΡΑ στην περιοχή Δρεπάνου Αχαϊας, της ΕΡΓΟΣΕ στα Αραχωβίτικα, στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ, στο πρώην εργοστάσιο της COCA COLA στο Ρίο, στο MARKT (πρώην ΜΑΚΡΟ), στο ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ, στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, στις εγκαταστάσεις των πρώην εργοστασίων του ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και της ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ, στον ΟΣΕ του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, εργαζόμενους σε Πρατήρια Καυσίμων (BP, SHELL, ΘΩΜΑΣ, EKO, κ.λ.π) στην Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών, σε επιχειρήσεις café – take away, κ.λ.π.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας