Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Κατασκευασμένο βίντεο: Η πλήρης συνέντευξη Μπουτάρη με shit και holy land

Νέα συμπεράσματα προκύπτουν αν παρακολουθήσει κάποιος ολόκληρο το «επίμαχο» βίντεο του Γ.Μπουτάρη που -σύμφωνα με όσους τον κατηγορούν-σε ένα μέρος του εμφανίζει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να αδιαφορεί κυνικά για τη σφαγή των Ελλήνων από τους νεότουρκους του Κεμάλ.
Η συνέντευξη δόθηκε στο Greekreporter.com πριν 11 μήνες, στα πλαίσια του Concordia Summit στην Αθήνα και όπως αποδεικνύεται (στο σύνολο του βίντεο) δεν είχε καμία σχέση με τα εθνικά μας θέματα.
Μάλιστα, στο 0:48 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρεται στην Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη και την Τραπεζούντα ως «ιερή γη των πατέρων μας» («holy land of our fathers»).

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στον δημοσιογράφο και θέλοντας να υπερασπιστεί την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης λέει ότι άνοιξε την πόλη στους Τούρκους επισκέπτες που ήθελαν να δουν τους τόπους των προγόνων τους που υπήρχαν πριν την Συνθήκη της Λωζάννης και την ανταλλαγή των πληθυσμών. Και ότι έτσι άνοιξε το ίδιο το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ως αξιοθέατο. Στην ίδια ακριβώς φράση λέει ότι το ίδιο επιθυμούμε και κάνουμε και εμείς όταν πηγαίνουμε στην Κωνσταντινούπολη ή σε άλλους τόπους όπως στη Σμύρνη ή -στην καρδιά του Ποντιακού Ελληνισμού- στην Τραπεζούντα. Ο Μπουτάρης στη συγκεκριμένη συνέντευξη μιλάει για αξιοθέατα, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία κ.α.
Το βίνετο όμως κόπηκε και απομονώθηκε για προφανείς λόγους. Οι κατασκευαστές του πετσόκοψαν τη σχετική αναφορά, αφήνοντας μονάχα το «don’t give a shit», με αποτέλεσμα να γίνει viral και να προκαλέσει τον ξυλοδαρμό του δημάρχου και τη γενική κατακραυγή.
Δείτε το κομμένο βίντεο:
Δείτε ολόκληρο το βίντεο: aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε ai-vres που υποτιμάς και την νοημοσύνη μας, καταρχήν δεν ξέρεις αγγλικά για να λες αυτά που λες εάν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την επίμαχη φράση του σουράκια μπουτάρη. Μετά πώς να το κάνουμε ο καθένας μας είναι υπεύθυνος στα όσα λέμε δημοσίως και ο μπουτάρης απέδειξε ότι είναι πραγματικά γυναίκα γιατί δεν φορά παντελόνια. Μετά πώς να το κάνουμε GAY παρέλαση την ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος των Ελλήνων του Πόντου δεν είναι πρόκληση? Και εφόσον δεν σέβεται τους Έλληνες του Πόντου σε ποιους υπακούει και κάνει αυτά τα καραγκιοζλίκια ? Θα τον γράψει η ιστορία ως δοσίλογο και ανθέλληνα τσολάκογλου !

Το Προφίλ μας