Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Στις 23 Μαΐου το καινοτόμο επιμορφωτικό event εν όψει της 10ης EGNATIA EXPO “100% ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ”

Ένα καινοτόμο Επιμορφωτικό event πρόκειται να διοργανωθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο εν όψει της Επετειακής  10ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας. Η εκδήλωση, που εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την  Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, φορέα που σαν σκοπό έχει
τη διαμόρφωση της ταυτότητας του Management και των Managers στην Ελλάδα και την προώθηση της εφαρμογής των σύγχρονων αρχών, μεθόδων και τεχνικών του Management.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στις 17:30 στην Αίθουσα Παλατάκι του Ξενοδοχείου Παντελίδης. Θέμα της είναι: “100% ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ”.
Λίγα λόγια για το event:
Οι εμπορικές εκθέσεις, όταν διοργανώνονται σωστά, αποτελούν ένα πολύ ισχυρό εργαλείο Marketing. Στην παρουσίαση αυτή προτείνονται μέθοδοι ώστε να αυξηθούν κατακόρυφα τα αποτελέσματα από την παρουσία σε εμπορικές εκθέσεις και δίδονται συμβουλές στους εκθέτες ώστε να μειώσουν τους κινδύνους και το υπερβολικό κόστος. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε εμπόρους και σε παραγωγούς, κατασκευαστές και αντιπροσώπους από κλάδους όπως καταναλωτικά προϊόντα, τρόφιμα, ένδυση, καλλυντικά και είδη μόδας, προϊόντα μακράς διάρκειας όπως έπιπλα, ηλεκτρικά, εργαλεία και προϊόντα Αγροτικά & πρωτογενούς τομέα.
Θεματολογία
1. Η συμμετοχή μου σε εμπορική έκθεση θα έχει αποτέλεσμα; Οι εμπορικές εκθέσεις σαν εργαλείο στο Marketing Mix, στο πλάνο πωλήσεων και στο εξαγωγικό πλάνο.
2. Προγραμματισμός επισκέψεων και συμμετοχών.
3. Έχω τον κατάλληλο προϋπολογισμό για να υποστηρίξω την συμμετοχή μου; Μέθοδος και τρόποι κατάρτισης προϋπολογισμού εκθέσεων και σύγκριση με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται.
4. Τα πιο σημαντικά μυστικά για μια επιτυχημένη έκθεση
5. Αξιολόγηση μεγέθους χώρου και τοποθεσίας μέσα στην έκθεση
6. Η προετοιμασία και τα κλειδιά επιτυχίας
7. Η συμμετοχή και η μέτρηση της κυκλοφορίας και των διελεύσεων
8. Η επανάληψη των επαφών και το Follow up
9. H Μέθοδος αξιολόγησης αποτελεσμάτων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα δοθεί στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικό υλικό, σημειώσεις, εγχειρίδια (manuals), και ντοσιέ με στυλό για τους εκπαιδευόμενους. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης συμμετεχόντων, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν την ίδια την εκδήλωση.

Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και τα στελέχη των επιχειρήσεων τους, να ωφεληθούν από το μεγάλης σημαντικότητας event, και να το παρακολουθήσουν. Είναι αλήθεια, πως σπάνια γίνονται αντίστοιχες εκδηλώσεις με μεγάλο κύρος στην περιοχή.
Συμμετοχή: Δωρεάν
Χρόνος: Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στις 17:30
Τόπος: Αίθουσα Παλατάκι του Ξενοδοχείου Παντελίδης.
Ιστότοπος ΕΕΔΕ: www.eede.gr
Πληροφορίες για την έκθεση:  Μιχάλης  Μακαρίου (Τηλ. 6945763583) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας