Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σε συνεδρίαση την Τρίτη 22/05/2018 και ώρα  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:
  1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Έγκριση του πρακτικού (I) του Ηλεκτρονικού διαγωνισμού , για την ανάθεση της σύμβασης του έργου: ΣΑΕΠ 541 «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου, αρμοδιότητας συντήρησης ΔΤΕ (Εδρας)/ΠΔΜ»,Προϋπολογισμού: 1.500.000,00 € (με Φ.Π.Α).
  3. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου καλής εκτέλεσης της αρίθμ. 185744/11827/24-10-­2017 σύμβασης παροχής υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης κλιματιστικών μηχανημάτων για τις ανάγκες της Δ/νσης Οικονομικού της Π.Δ.Μ. (ΕΔΡΑ).
  4. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης νια την μουσική κάλυψη στα πλαίσια συνδιορνάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Παραδοσιακών Μακεδονικών Χορών Μεσοποταμίας «ο Άγιος Δημήτριος» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  5. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας για την διαμονή φοιτητών στα πλαίσια συνδιορνάνωσης θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών της Βυζαντινής Οικουμένης με την Π.Ε. Καστοριάς.
  6. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών και παροχή εργασίας για την τοποθέτηση αυτών στο με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ2488 αυτ/το της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.
  7. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Επιμορφωτικού - Εξωραϊστικού Λαογραφικού συλλόγου ΛΥΒ Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  8. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή μουσικής κάλυψης στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Επιμορφωτικού - Εξωραϊστικού Λαογραφικού συλλόγου ΛΥΒ Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  9. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ειδών βιβλιοπωλείου στα πλαίσια συνδιορνάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Επιμορφωτικού - Εξωραϊστικού Λαογραφικού συλλόγου ΛΥΒ Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  10. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου - προωθητικού υλικού διαφήμισης στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Παραδοσιακών Μακεδονικών Χορών Μεσοποταμίας «ο Άγιος Δημήτριος» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  11. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών για τις ανάγκες συντήρησης Η/Υ της Π.Ε. Καστοριάς.
  12. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια λάστιχου ποτίσματος και καρουλιού για τις ανάγκες του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.
  13. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια εντύπων (μπλοκ) διαταγής πορείας και ημερήσιων δελτίων κίνησης οχήματος για τις ανάγκες της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Καστοριάς.
  14. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια προπληρωμένων φακέλων αλληλογραφίας για τις ανάγκες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.
  15. Έγκριση ή μη του από 02/05/2018 πρακτικού του Συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση τιμής σε ευρώ, για την προμήθεια ανταλλακτικών και υπηρεσιών συντήρησης οχημάτων για τις ανάγκες του Αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για ένα έτος, ποσού 74.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
  16. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  17. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Π.Δ.Μ - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
  18. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Π.Δ.Μ - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
  19. Έγκριση δαπάνης.
  20. Έγκριση δαπάνης.
  21. Έγκριση δαπάνης.
  22. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου.
  23. Έκδοση Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής(Κανδυλιώτης Αλέξανδρος).
  24. Έγκριση ή μη της με απευθείας ανάθεση εκτύπωσης διαφόρων εντύπων για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας για το έτος 2018.
  25. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας έγχρωμων εκτυπώσεων Φ/Α σχεδίων και τεχνικών προδιαγραφών,Π.Ε.Γρεβενών.
  26. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης και των σχετικών δαπανών δημοσίων σχέσεων Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.
  27. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της υπηρεσίας "Ηχητική κάλυψη εκδήλωσης του Αγίου Πνεύματος στο Καρπερό Γρεβενών».
  28. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών,Π.Ε.Γρεβενών.
  29. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας εντύπων "Δελτίο εισαγωγής υλικών Τμήματος Προμηθειών",Π.Ε.Γρεβενών.
  30. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας κλειδαριάς & κλειδιών Κεντρικής Εισόδου Διοικητηρίου Γρεβενών.
  31. Έγκριση των όρων Διακήρυξης και Δημοπράτησης του έργου: «Διευθέτηση ρέματος Επταχωρίου β' φάση»,Π.Ε.Καστοριάς.
  32. Έγκριση παραλαβής των τιμολογίων παροχής υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Σχολικού έτους 2017-2018 Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας».
  33. Έγκριση δαπανών –διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  34. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή ηχοφωτιστικής κάλυψης στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικού Σταθμού Μανιάκων Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  35. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή ηχοφωτιστικής κάλυψης στα πλαίσια συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  36. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
  37. Έγκριση συγκρότησης τριμελούς Επιτροπής Διεξαγωγής Ανοιχτής Διαδικασίας μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης του ΜΗΜΕΔ, για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ», αρμοδιότητας της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Γρεβενών προϋπολογισμού 140.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
  38. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
  39. Έγκριση Δαπάνης και διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 19.000,00 € χωρίς ΦΠΑ (23.56 ) € συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ), για την Υλοποίηση τετραήμερης επιχειρηματικής  συνάντησης "SYNERGASSIA" από 04 έως 07 Ιουλίου 2018, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας".
  40. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Εμπορίου και Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κώττα.
  41. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας Αντιπεριφερειάρχη Υγείας-Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Π.Δ.Μ..
  42. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας κ.Καρακασίδη Δημήτρη.
  43. Έγκριση δαπανών έτους 2018,Π.Ε.Γρεβενών.
  44. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
  45. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την αποκατάσταση και συμπλήρωση του συστήματος αυτοματισμού του αρδευτικού αντλιοστασίου του φράγματος στο έργο «ΦΡΑΓΜΑ ΣΙΣΑΝΙΟΥ».
  46. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης και της σχετικής δαπάνης για την υλοποίηση της υπηρεσίας "Μελέτη θέσπισης κριτηρίων και διαδικασίας παραχώρησης οικοπέδων στη θέση ΠΑΤΩΜΑΤΑ του Δήμου Γρεβενών".
  47. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης και της σχετικής δαπάνης για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης "Πανεπιστημιακή ανασκαφή στο Καστρί Γρεβενών - Αρχαιολογική Έρευνα στης Αρχαία Ακρόπολη: Αρχιτεκτονικά και οικοδομικά κατάλοιπα και καταγραφή των ευρημάτων",Π.Ε.Γρεβενών.
  48. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Αποκαταστάσεις και καθαρισμοί στην περιοχή του φράγματος Βράχου»,Π.Ε.Καστοριάς.
  49. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας σφραγίδων για τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Γρεβενών.
  50. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για προμήθεια μονάδας απεικόνισης για τον εκτυπωτή Samsung M2825ND του Τμήματος Οικονομικής - Λογιστικής Διαχείρισης της Π Ε Φλώρινας.
  51. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
  52. Έγκριση   νέων  δρομολογίων  για τη μεταφορά μαθητών Π.Ε Κοζάνης  κατά τη διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων  για  σχολικό έτος 2017-2018.
  53. Έγκριση  παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων  παροχής υπηρεσιών Μεταφοράς Μαθητών Π.Ε Κοζάνης.
  54. Έγκριση  τροποποίησης της απόφασης    2848/17 (7ΣΨΓ7ΛΨ-Π4Ν) περί Έγκρισης  πρακτικού   επιδομάτων για μαθητές που μεταφέρονται με ευθύνη εκείνων  που έχουν τη γονική μέριμνα για το σχολικό έτος 2017-2018 για την Π.Ε Κοζάνης.
  55. Έγκριση πρακτικού παράτασης της σύμβασης προμήθειας υγρών καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για τις ανάγκες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Έδρας.
  56. Έγκριση πρακτικού παράτασης της σύμβασης προμήθειας υγρών καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  57. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την «Προμήθεια 50 (πενήντα) τόνων ψυχρού ασφαλτομίγματος για έκτακτες και επείγουσες εργασίες συντήρησης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (έδρας) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».
  58. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής Συνοπτικού Διαγωνισμού και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Επισκευή και συντήρηση γεφυρών Μπέλεϋ Διλόφου και Πλατανιάς του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης».
  59. Έγκριση ανάθεσης της πιστοποίησης τριών (3) ανελκυστήρων στο κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στην Πτολεμαϊδα.
  60. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πελεκανιωτών Θεσσαλονίκης «Μύριχος», στις εκδηλώσεις Μέρες Γιορτών Βοΐου Πέλεκον που θα πραγματοποιηθούν από 16 έως 24 Ιουνίου 2018.
  61. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο «Ελιμειακός» Κερασιάς, στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Προφήτη Ηλία»  Κερασιάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου 2018.
  62. Έγκριση ανάθεσης ή μη για την έκδοση έντυπου υλικού στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης από πλευράς της Π.Ε. Κοζάνης στην θεατρική παράσταση που θα πραγματοποιήσουν τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας στις 2 και 3 Ιουνίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.
  63. Έγκριση ανάθεσης ή μη για την ηχητική κάλυψη, τον φωτισμό και την έκδοση έντυπου υλικού στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης από πλευράς της Π.Ε. Κοζάνης στην εκδήλωση «ΜΝΗΜΗ ΑΛΩΣΗΣ», που θα πραγματοποιήσει  στις 29 Μαΐου 2018 ο Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε. Κοζάνης.
  64. Έγκριση δαπανών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  65. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδίτσας, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις  25 – 26 Μαΐου 2018.
  66. Έγκριση ή μη των ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ IV & V του δημόσιου ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού της προμήθειας 60 τόνων λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης οδών και 50 τόνων γυάλινων αντανακλαστικών σφαιριδίων για τις ανάγκες διαγράμμισης του Επαρχιακού οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  67. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ελαστικών μηχανημάτων έργου αρμοδιότητας Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης.
  68. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Π.Δ.Μ.
  69. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης φύλαξης Διοικητηρίου Πτολ/δας.
  70. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
  71. Έγκριση δαπανών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-205).


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.


Ηλίας Π. Κάτανας
Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών
Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας