Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Τα Εργατικά Κέντρα της Δυτ. Μακεδονίας καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 30 Μαΐο

Κοζάνη 29/05/2018
Τα Εργατικά Κέντρα της Δυτ. Μακεδονίας καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 30 Μαΐου και στο Συλλαλητήριο στην πλατεία Κοζάνης στις 11 το πρωί, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Συμμαχίας», σε συνεργασία με το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και τους αντιπροσωπευτικούς κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, που έχουν πληγεί από τις συνεχιζόμενες καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας, της υπερφορολόγησης.

Η Κυβέρνηση ακολουθώντας τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές για κοινωνία και οικονομία, φορτώνει στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων νέα δυσβάστακτα μέτρα.
Η συνεχής επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών αντικατοπτρίζει μια ανεξέλεγκτα καθοδική πορεία που κάποιοι κάνουν ότι δεν την βλέπουν.
Η ΑΝΕΡΓΙΑ, η ΦΤΩΧΕΙΑ και ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, η ακραία ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ των μόνιμων υποζυγίων – μισθωτών και συνταξιούχων, σε συνδυασμό με την ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ της ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, τη γενίκευση των ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ σε κατοικίες και επαγγελματική στέγη, την αποδόμηση του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, την ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, διαμορφώνουν ένα ζοφερό περιβάλλον όπου οι διογκούμενες ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ θεωρούνται «κανονικότητα».
Απεργούμε και διαδηλώνουμε για να μπει ένα τέλος στην ανεργία, στην λιτότητα, στην υπερφορολόγηση.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 30/05/2018 ΩΡΑ 11:00 ΠΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας