Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνατήθηκε με τους αδελφούς Γκουντούλα και κωπηλατεί στην παραλία Θεσσαλονίκης μαζί με το Νίκο Γκουντούλα ! (ΦΩΤΟ)

Λάτρης των σπορ ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω την παράκτια κωπηλασία. Έτσι όταν βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη βρήκε την καλύτερη παρέα .Στον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης συναντήθηκε με τα δίδυμα αδέλφια Νίκο και Αποστόλη Γκουντούλα ασημένιους πρωταθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας.
Η παράκτια κωπηλασία αποτελεί την extreme
εκδοχή της ολυμπιακής κωπηλασίας Οι αθλητές δεν κωπηλατούν σε ήρεμα νερά flat water σε λίμνες και ποτάμια αλλά στην ανοιχτή θάλασσα rough water έχοντας να αντιμετωπίσουν πέραν των αντιπάλων τους τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.








Ο Νίκος Γκουντούλας  παγκόσμιος πρωταθλητής επί σειρά ετών στο συγκεκριμένο σπορ σε συνεργασία με τον ΟΦΘ έφτιαξε το πρώτο πλήρως οργανωμένο κωπηλατικό τμήμα στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την παράκτια κωπηλασία αλλιώς coastal rowing


Ο επικεφαλής του Ποταμιού μαζί με τον Νίκο μπήκαν σε ένα διθέσιο σκάφος και κωπηλάτησαν κατά μήκος της νέας παραλίας για περίπου 45 λεπτά.


Μετά το τέλος της κωπηλασίας ο Σταύρος Θεοδωράκης  και οι συνεργάτες του  συζήτησαν  με τους αθλητές τα πάντα εκτός από πολιτική, κυρίως την δυνατότητα της  Θεσσαλονίκης να αναπτύξει θαλάσσια αθλήματα προσελκύοντας ξένους αθλητές.



Ο Νίκος Γκουντούλας δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του Σταύρου Θεοδωράκη καθότι η γρήγορη πλεύση απαιτεί απόλυτη συνεργασία σωστό προσανατολισμό και καλή φυσική κατάσταση.  Ο επικεφαλής του Ποταμιού ως γνωστόν γυμνάζεται και είναι λάτρης της υγιεινής ζωής.


Πηγή: typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας