Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Έως το τέλος του μήνα oi εγγραφές ή η ανανεώση εγγραφής σε ΕΠΑΛ και ΓΕΛ (video)

Από τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 και έως το τέλος του μήνα μπορούν οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους σε οποιαδήποτε τάξη δημοσίων ημερησίων και εσπερινών γενικών και επαγγελματικών λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για το ερχόμενο σχολικό έτος (2018-19), να υποβάλλουν σχετική αίτηση.
Ειδικότερα, από τις 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές» στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr.
Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ ( taxis ) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως κηδεμόνας στο σχολείο.
Μετά την οριστική κατάταξή τους σε τμήματα του ΕΠΑ.Λ οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr και οφείλουν να παρουσιαστούν στο ΕΠΑΛ Σερβίων για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται από την 20η έως την 29η Ιουνίου 2018.
Όσοι κηδεμόνες επιθυμούν μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο μας, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες, με τους κωδικούς taxis, ώστε να πραγματοποιήσουν τη σχετική διαδικασία.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το σχολείο μας, ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ, στο τηλέφωνο 2464021518
Ο Διευθυντής
Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας