Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Πολιτική Ακαδημία Στελεχών ΝΔ – έγινε στην Κοζάνη ο 15ος κύκλος (20.05.2018), με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία

Με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την απόλυτη ικανοποίηση των ογδόντα (80) και πλέον συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20.05.2018, ο 15ος κύκλος των επιμορφωτικών Σεμιναρίων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία και με την πρωτοβουλία του Προέδρου της, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, η υλοποίηση εκπαιδευτικού κύκλου της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών του Κόμματος στην περιοχή, αποτελούσε βασικό στόχο και επιδίωξη, προκειμένου και τα τοπικά μέλη και στελέχη, να παρακολουθήσουν εισηγήσεις υψηλού επιπέδου, από καταξιωμένα επιστημονικά και επαγγελματικά στελέχη, σε θέματα δημόσιας επικοινωνίας και οργάνωσης πολιτικής στρατηγικής.
Παρέστησαν από πλευράς του Κόμματος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Ν. Ταχιάος, ενώ βασικός εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Β. Φεύγας, Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας.

Καθολική ήταν η διαπίστωση ότι το εγχείρημα ήταν επιτυχημένο, οπότε μετά από την πρόσφατη εκλογή και της νέας Διοίκησης στη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, θα επιχειρηθεί η περαιτέρω διοργάνωση ανάλογων επιμορφωτικών εκδηλώσεων και στη βάση ετοιμότητας των στελεχών της Ν.Δ., τόσο για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο και για τις εθνικές εκλογές, που με κάθε τρόπο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μεθοδεύει τη διεξαγωγή τους.

Για τη Ν.Δ. - ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας