Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ομόφωνα ΟΧΙ σε σταθμούς διοδίων από το Δ.Σ Βοΐου. Πρόταση για συλλογικές κινητοποιήσεις με Περιφέρεια και όμορους Δήμους

Σε ομόφωνη απόφαση κατά της κατασκευής σταθμών διοδίων, μετωπικών, πλευρικών και αναλογικών,  στα όρια του Δήμου Βοΐου κατέληξε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την έκτακτη συνεδρίαση το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018, στην οποία παρέστη και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Φώτης Κεχαγιάς.
Ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος εισηγήθηκε το θέμα και τόνισε ότι: «ο Δήμος
μας δεν μπορεί να δεχθεί άλλο πλήγμα. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη της Πολιτείας μέσα από ενέργειες που θα φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή, θα μειώσουν τον αριθμό των ανέργων και θα δώσουν επιχειρηματικά κίνητρα και όχι υποβιβασμό και οικονομικό μαρασμό».
Μετά την τοποθέτηση των αρχηγών των παρατάξεων και Δημοτικών Συμβούλων, αποφασίστηκε η άμεση σύγκλιση έκτακτης σύσκεψης με την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας και τους Δημάρχους της περιοχής ώστε να συζητηθεί το θέμα και να αποφασιστεί από κοινού ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες και σε τι είδους κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν οι Δήμοι που πλήττονται ώστε να ανατραπεί η Υπουργική Απόφαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας