Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Οι μαθητές της Κοζάνης δίνουν ραντεβού στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ, οργανώνοντας πολύμορφες δραστηριότητες, επιδιώκει να φτάσει το σύνθημα των Μαθητικών Φεστιβάλ σε κάθε σχολείο, γειτονιά, να συζητηθεί σε κάθε παρέα.
Καλεί  τους μαθητές της Κοζάνης να συμμετάσχουν στα Μαθητικά Φεστιβάλ με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους. «Καλούμε όλους τους μαθητές που βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες για ένα καλύτερο σχολείο, που προβληματίζονται, ονειρεύονται και δεν δέχονται την αδικία. Καλούμε τους μαθητές που όλο το προηγούμενο διάστημα οργάνωσαν τον αγώνα για το σχολείο, τη ζωή και το μέλλον που μας αξίζει. Που εξοργίζονται με τις εικόνες της φρίκης από τους πολέμους που δολοφονούν λαούς για τα συμφέροντα και τους τσακωμούς των εκμεταλλευτών».
Οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Μάη στην Πλατεία Σκ’ρκα. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:
§  Τουρνουά σκάκι
§  Τουρνουά πινγκ-πονγκ
§  Επιτραπέζιο παιχνίδι ενάντια στον πόλεμο και τον ρατσισμό
§  Διαγωνισμός graffiti με θέμα «Μια πινελιά κόντρα στον πόλεμο»
§  Συναυλία

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί :
·         έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής»
·         Έκθεση με θέμα τον πόλεμο
·         Χώρος κατά των Ναρκωτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας