Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Μακεδονίας: «Δημοσιεύματα και Μυθοπλασίες»

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα που ήρθαν στην επιφάνεια και αφορούν τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις εσωκομματικές του διαδικασίες, θέλουμε απλώς να πληροφορήσουμε τους εμπνευστές παρόμοιων κειμένων ότι  η πληροφόρηση τους για μια ακόμη φορά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα!

Οι συναντήσεις η επικοινωνία, οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις για όλα τα τοπικά θέματα, μεταξύ των στελεχών των βουλευτών και της ηγεσίας του κόμματος είναι συνεχής, όπως είναι και η λειτουργία των κομματικών οργάνων ενός συντεταγμένου δημοκρατικού κόμματος όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ως προς την ουσία θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης και όλης της Περιφέρειας, τα τοπικά και περιφερειακά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν εντός της ίδιας συλλογικότητας και είναι απόλυτα εναρμονισμένα τόσο μεταξύ τους όσο και με τις θέσεις του κόμματος.
Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν μυθοπλασίες ή στοχευμένη παραπληροφόρηση.
Τέλος  επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά τις άμεσες προτεραιότητες του κόμματος που εστιάζουν στην αναπτυξιακή προοπτική της Δυτικής Μακεδονίας και στη σύγκλιση όλων των προοδευτικών δυνάμεων της κοινωνίας για την οικοδόμηση μιας δημοκρατικής και προοδευτικής αυτοδιοικητικής πραγματικότητας.

Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή
                                       ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας