Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Επίσκεψη του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης στο Πολύρραχο

Κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού κου Φώτη Ζυγούρη στην Δημοτική Κοινότητα Πολυρράχου  -στο πλαίσιο της καταγραφής των προβλημάτων των γεωργοκτηνοτρόφων του Δήμου-, την άσχημη διαπίστωση για τη φθίνουσα πορεία της κτηνοτροφικής παραγωγής
μετρίασε το αυξημένο ενδιαφέρον και η ανοδική τάση απασχόλησης των αγροτών του Πολυρράχου (και όχι μόνο) με την καλλιέργεια αρωματικών φυτών (τσάι, λεβάντα, κ.ά.). Επίσης στα θετικά συγκαταλέγεται και η καλή κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας του χωριού, απόρροια της καλής συνεργασία του Προέδρου με την εταιρεία εξόρυξης λιγνίτη ΜΕΤΕ ΑΕ, που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

3 σχόλια:

  1. Δήμαρχε Γιατρέ όπως λες και στους λόγους σου απο ιατρικής πλευράς το Γέλιο κάνει καλό, Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό, έλεγε το τραγούδι του Αντρέα Μικρούτσικου, κάτι ήξερε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζυγούρη σταμάτα επιτέλους το θέατρο.Ο κόσμος κουράστηκε με τις επισκέψεις σου,άλλαξε παραμύθι. Προς τι όλα αυτά;Μέλος του μπάχαλου είσαι,επομένως 0+0=0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΠΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας