Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Άθλιοι φασίστες επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων (φωτογραφίες & βίντεο) )

Επίθεση δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από συμμετέχοντες στην εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Ο δήμαρχος παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε και στην κεντρική ομιλία που ακολούθησε στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ενώ μετά το τέλος της μετέβη στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.

Εκεί αρχικά έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην Τουρκία αλλά και τους ίδιους τους Ποντίους, ενώ μερικοί εκ των συγκεντρωθέντων του συνέστησαν να φύγει από την εκδήλωση.
Ο ίδιος αρχικά δεν αντιδρούσε μέχρι που ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς, του είπαν να απομακρυνθεί. Μάλιστα, δεν δίστασαν να του επιτεθούν, με σπρωξιές και κλωτσιές.
Μάταια ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το μαινόμενο πλήθος. Οι... θερμόαιμοι ακολούθησαν τον Γιάννη Μπουτάρη μέχρι και το αυτοκίνητό του, στο οποίο προκάλεσαν ζημιές.
Δείτε τα βίντεο του Thestival και το σχετικό απόσπασμα από τη μετάδοση της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης:


.


Πηγή: thestival.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Evaggelos Venizelos
1 ώρα ·

Για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Η δική μου Θεσσαλονίκη είναι άλλη.
Δεν αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη του φασισμού που αναζητά προσχήματα, του φασισμού που κρύβεται πίσω από ιστορικές επετείους, αθλητικά γεγονότα, το θρησκευτικό αίσθημα κοκ. Πρόκειται για τη χειρότερη εκδοχή φασισμού.

Το Προφίλ μας