Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Απίστευτη δήλωση Βαγενά: Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια, είχαμε σκλαβιά 400

Αδέλφια ας προσέχουμε λίγο τι ψηφίζουμε.
Στην ατυχή για την κυβέρνηση, σύγκριση των 400 χρόνων σκλαβιάς στους Τούρκους με τα 99 χρόνια ζωής του υπερταμείου που ψήφισε προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου. Ενώ χαρακτήρισε το δημόσιο παράδεισο των τεμπέληδων.

Είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε την δημόσια περιουσία 

«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές. Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες» είπε στο Stigma fm.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε ως «αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας» και επανέλαβε το επιχείρημα της κυβέρνησης πως « Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος».

«Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων»

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση και στο δημόσιο υποστηρίζοντας πως τόσο χρόνια μετατράπηκε για πολλούς σε παράδεισο των τεμπέληδων.  «Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική».
 http://www.thetoc.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Αυτοι ειναι όλοι τους Βλαμένοι ρε πούστη μου ....

Ανώνυμος είπε...

ή θεωρεί ότι το ακροατήριό του είναι δεδομένο ότι έχει νοημοσύνη ταραμοσαλάτας και σου λέει «εντάξει, ηλίθιοι είναι, μπορώ να τους λεω ό,τι θέλω» ή η απαξίωση ότι όλοι όσοι τον ακούνε, λένε «εντάξει, δεν έχει σημασία, το είπε ο Καμμένος».

Ανώνυμος είπε...

Πρόκληση Κυρίτση: Μας ψήφισαν για να επιβαρύνουμε όσους ψήφισαν «ναι»
Ένας ακόμη σαλταρισμένος...

Για συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρυνθούν όσοι ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, που είχε ως σύνθημα το «Μένουμε Ευρώπη», κάνει λόγο ο Γιώργος Κυρίτσης, μία μέρα μετά την ορκωμοσία του στη Βουλή, όπου κατέλαβε τη θέση της Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία παραιτήθηκε μετά τα δύο «όχι» που είπε στο «Υπερταμείο» και τον «κόφτη».
Αρθρογραφώντας στην «Αυγή», ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης για το προσφυγικό επιτίθεται στον «αστικό Τύπο» επειδή ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και, αγνοώντας τα πρωτοφανή μέτρα, με τα οποία πλήττονται τα φτωχότερα στρώματα, όπως είναι όσοι ήταν δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση ασκεί ταξική πολιτική υπέρ των αδυνάτων.

Ανώνυμος είπε...

Στην κ. Βαγενά έστειλα ενυπόγραφη επιστολή και της ζητούσα να μου απαντήσει γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν καλό όταν τσέπωνε από την ΑΤΕ 10.000.000 δραχμούλες και κακό όταν το εγκατέλειψε για να πάει στο νέο γκουβέρνο για να συνεχίσει να εισπράττει τον παχυλό μισθό του Βουλευτή. Όσο μου απαντήσατε εσείς μου απάντησε και εκείνη. Και έχει το θράσος να συγκρίνει τα 400 χρόνια της σκλαβιάς με τα 99 μνημονίου Θράσος, θράσος θράσος. Η γυναίκα είναι και άσχετη και ανιστόρητη. Αυτά να βλέπουν οι καλόπιστοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Θεοδόσης Μακρυγιάννης

Ανώνυμος είπε...

Με την ολοκληρωση της αξιολόγησης που έγινε (σε πείσμα και της καταστροφολογίας του "Μένουμε Ευρώπη" = πλουτοκρατία = κατεστημένο) ανοίγει μια νέα σελίδα για την Ελλάδα που θέλουν να αποσιωπήσουν αναδεικνύοντασς με στρεβλό τρόπο όσα είπαν οι αναφερόμενοι...

Το Προφίλ μας