Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο Δήμου Σερβίων – Βελβεντού προς την εταιρία ΄΄Αφοι Ι. ΜΠΙΣΙΡΙΤΣΑ΄΄

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού ευχαριστεί θερμά την εταιρία παραγωγής και τυποποίησης κρέατος ΄΄Αφοι Ι. ΜΠΙΣΙΡΙΤΣΑ΄΄ για τη δωρεάν διάθεση κρεατοσκευασμάτων (λουκάνικα) που διατέθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι....ευχαριστίες γιατί?πόσα πια ήταν αυτά τα λουκάνικα που έδωσε???εκτός και αν χάθηκαν στο δρόμο....γιατί οι οικογένειες πήραν από 1 λουκάνικο....(η κάθε μία οικογένεια)

Ανώνυμος είπε...

Έχει ο δήμος κοινωνικό παντωπολειο; δεν είναι της εκκλησίας; εκτός εαν ο δήμος ανήκει στην εκκλησια

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 3.32 :EΙΣΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ , ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ . ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ή ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΤΟ , ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΧΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ( ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ) ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 6:32 έχουν δει πολλά τα ματάκια μου...είμαι σίγουρος ότι δώσατε πολύ λιγότερα από όσα πήρατε.καλό είναι να δείξετε κατάσταση με το τι και πόσα δικαιούται κάθε οικογένεια και όχι να τα δίνετε όπως και όπου θέλετε.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας