Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

«Ανάσα» η παράταση στο νόμο Κατσέλη -Σπεύδουν οι δανειολήπτες για να ενταχθούν

Τελικά το υπουργείο Οικονομικών αναγκάστηκε να δώσει παράταση για την υποβολή των δικαιολογητικών για τους δανειολήπτες που θέλουν να ενταχθούν στο νόμο Κατσέλη.
Οι προσφυγές στα ειρηνοδικεία τριπλασιάστηκαν τον Δεκέμβριο, σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες προκειμένου οι δανειολήπτες να προλάβουν να ενταχθούν στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Κατσέλη πριν αλλάξει ο χρόνος και τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές για τα «κόκκινα» δάνεια, που περιορίζουν το εύρος προστασίας της πρώτης κατοικίας με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά όρια. Οπως γράφει και η Καθημερινή είναι χαρακτηριστικό ότι τα 100 νούμερα που εκδίδονται κάθε μέρα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας εξαντλούνται μέσα σε μία ώρα, από τις 6.30 έως και τις 7.30 π.μ.
Σχόλιο ai-vres: Για να μην ξεχνάμε ο Νόμος «Κατσέλη» είναι νόμος της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - Γιώργου Παπανδρέου τον οποίο νόμο ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε !!!!…. Έτσι γιατί μας διαφεύγει …

Οι δανειολήπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ημερομηνία υποβολής της αίτησης στα ειρηνοδικεία δεν αλλάζει, και είναι η 31η Δεκεμβρίου 2015. Αυτό που αλλάζει είναι μόνον η προθεσμία για τη συγκέντρωση και την υποβολή των δικαιολογητικών, η οποία φθάνει τις 47 ημέρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τσιπρας = ----> https://www.youtube.com/watch?v=AkFzFWXbMz0

Το Προφίλ μας