Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Πλατανορεύματος

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του αξιόλογου έργου επένδυσης με πέτρα εξωτερικά του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής της Κοινότητας Πλατανορεύματος, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν -γνωστούς και αγνώστους- στην αποπεράτωση του. Θα μου επιτρέψετε ως μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της περιόδου 2008-2010 και ως πρόεδρος της Κοινότητας από 1.1.2011, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα για την πραγματοποίησή του, ανθρώπους που είναι αλήθεια ότι τους έχω ταλαιπωρήσει πολύ αυτό το διάστημα.
Πρόκειται κατά πρώτον για τον αρχιτέκτονα Πολυνείκη Αγγέλη, που παρά το βαρύ του πρόγραμμα και το φόρτο εργασίας, ανέλαβε να μας εκπονήσει την μελέτη και επιπλέον να μας προτείνει τον πολύ καλό τεχνίτη Ηλία Μήλιο, που ανταποκρίθηκε πλήρως με την ποιότητα της εργασίας του.
Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω επίσης τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, όπως επίσης και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Σόκουτη, που από την πρώτη στιγμή που τους έθεσα το θέμα στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν οικονομικά, παρά τις συνθήκες οικονομικής κρίσης που βίωνε ο τόπος.
Τέλος λόγω των ημερών, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλά και Δημιουργικά.
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλατανορεύματος
Γεώργιος Λαγογιάννης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕΣ , ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ . ΑΝΩ ΕΣΥ ΣΤΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ .....ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ .....ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

Ανώνυμος είπε...

kahenas me tin trela tou kai o lagogianis me to glipsimo tou ;; apo makria eseis sto ortaki na mi koliste glitsa ;;;;;

Το Προφίλ μας