Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού

Τους επτά εκπροσώπους που μαζί με τον Δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο θα συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για την εκλογή προεδρείου, εξέλεξε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σερβίων-Βελβενδού.

Εκπρόσωποι επιλέχτηκαν οι Γιώργος Μπάκανος, Νίκος Λαζαριώτης, Χρήστος Ελευθερίου, Δημήτρης Ζιούζιος, Μενέλαος Μακρυγιάννης, Ευθύμιος Δισερής και Μιχάλης Παπαδόπουλος. Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να μειωθεί η τιμή των μισθωμάτων στους εκθέτες που θα συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη Σερβίων στο τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ αποφασίστηκε η διάλυση των συμβάσεων για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων και γηπέδου 5 επί 5 στην τοπική κοινότητα Μικροβάλτου.
ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε προεδρε τι ηταν αυτα που ειπες περι κουταλας, παλι εγραψες!!! Ειναι δυνατον να δινεις τετοιες διευκρεινησεις; ΔΗΛΑΔΗ ουτε λιγο ουτε πολυ μας ειπες οτι τωρα πηρατε εσεις την ΚΟΥΤΑΛΑ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ αλλα προσεχετε μην καητε!!!! Προεδρε προσεχε.Δεν περιμενα να πεφτεις σε τετοιες γκαφες.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Το Προφίλ μας