Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Κοινωνία των πολιτών Βελβεντού: Οχι στο επικείμενο κλείσιμο του ΟΤΕ στα Σέρβια

Άλλη μία βολή προς την Ελληνική Επαρχία έρχεται από την  «δημόσια» Κοινωφελή (!!) Επιχείρηση του ΟΤΕ με τη συρρίκνωση των Εμπορικών καταστημάτων της, ουσιαστικά το σταμάτημα της μέχρι τώρα άμεσης εξυπηρέτησης των πολιτών, του κύριου Τηλεπικοινωνιακού φορέα της χώρας.
Στην περιοχή μας των 15 χιλιάδων κατοίκων, σχεδιάζεται το κλείσιμο του σημείου εξυπηρέτησης στα Σέρβια, κάτι που αυτόματα σημαίνει πλημμελή παροχή Υπηρεσιών προς του πολίτες της περιοχής. Δέκα χρόνια μετά το κλείσιμο του γραφείου του ΟΤΕ στο Βελβεντό και με την ήδη δημοσιευμένη πρόθεση να κλείσει και η ΔΟΥ των Σερβίων, συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η συρρίκνωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών προς τους κατοίκους – καταναλωτές των προϊόντων, με άμεσα παρεπόμενο αποτέλεσμα την απαξίωση της περιοχής.
Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί πρέπει με το ζόρι να συγκεντρώνονται βασικές υπηρεσίες προς τους πολίτες στην εκάστοτε πρωτεύουσα των Νομών, που έχει ως αποτέλεσμα κόστος σε χρόνο και χρήμα για τους πολίτες, ενώ κάλλιστα με το υπάρχον προσωπικό εξυπηρετούνται αμεσότερα και κυρίως πλησιέστερα στην κατοικία τους.
Επικρατεί και εδώ η «έξυπνη» λογική του κ. Ραγκούση: Κλείνουμε δήμους και υπηρεσίες για να είμαστε αρεστοί στην τρόικα, αλλά μεταφέρουμε το κόστος στους πολίτες που οφείλουν να παν πέρα-δώθε για να εξυπηρετηθούν, χάνοντας χρόνο και χρήμα. Αλήθεια αυτόν τον «ισολογισμό» κόστους και οφέλους για το κράτος και τον πολίτη ποιος πολιτικός θα αναλάβει το θάρρος να τον κάνει;
Ως «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας  στους άλλους φορείς της κοινωνίας και θα συμμετάσχουμε σε όποιες ενέργειες και δράσεις από κοινού αποφασισθούν, ώστε όλοι μαζί συντεταγμένα, να διεκδικήσουμε την παραμονή του καταστήματος εξυπηρέτησης των Υπηρεσιών του ΟΤΕ στα Σέρβια, καθώς και άλλων Υπηρεσιών στο μέλλον.
ΟΧΙ άλλες ανοχές στη σταδιακή υποβάθμιση και απαξίωση της περιοχής που επιλέξαμε να ζούμε. 
                   ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ           ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

opote sas volevei mia mas vrizete kai twra dn thelete na klisedi o ote kai sto katw katw sas t sas noiaze afou exete na kerdisete kai tipota !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ σας Λέει η πρόεδρός σας, ότι ΔΕΝ είναι τα Γεωγραφικά-ονοματολογικά-τοπικιστικά ζητήματα ο "καλλικράτης"!, αλλά έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, γεωργικά, εκπαιδευτικά, υγειονομικά, μισθολογικά κ.ά. ο "καλλικράτης",
και ότι πρέπει να είστε ενωμένοι και να αγωνηστείτε κατά των επιπτώσεων αυτών, όπως την ακρίβεια, την ανεργία, το κόψιμο μισθών, κλείσιμο σχολείων, υπηρεσιών, νοσοκομείων κλπ Εσείς περί άλλων τυρβαζετε!!!..
Τώρα ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ τί ΕΣΤΙ "καλλικράτης"???..
Ή Θα αρχίσετε πάλι τα τοπικιστικά σας???...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει κύριε Χατζηδημητράκο καταλάβαμε. Παπαγαλακισταν.
Σιγά τη βοήθεια του ΚΚΕ στις δύσκολες περιστάσεις που ζει ο ελληνικός λαός!!!

Ανώνυμος είπε...

Για την ορθότητα των γραφομένων υπενθυμίζω ότι ο ΟΤΕ είναι μια ιδιωτική επιχείρηση όπως και οι άλλες του είδους (Cyta, Hol, Forthnet κλπ.)

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΤΕ ΕΤΩΝ 50 ΚΑΙ ΠΟΣΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΝ

Το Προφίλ μας