Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

1ο Αντάμωμα Νεραϊδιωτών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ των ΝΕΡΑΪΔΙΩΤΩΝ. Ηταν το πρώτο ΑΝΤΑΜΩΜΑ που μετά 37 χρόνια, όταν το 1974,  το χωριό ΝΕΡΑΪΔΑ κατακλύσθηκε από την λίμνη ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ και αναγκάστηκαν οι κάτοικοι να το εγκαταλείψουν.Πολύ μεγάλη και απρόβλεπτη η συμμετοχή των ΝΕΡΑΪΔΙΩΤΩΝ. Εχουν έρθει συγχωριανοί μου  από την ΜΑΚΡΙΝΗ  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, από την ΑΜΕΡΙΚΗ, την ΓΑΛΛΙΑ, το ΒΕΛΓΙΟ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ.  Συγχωριανοί που κατοικούν στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΛΑΤΥ, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ,ΛΑΡΙΣΑ, ΚΡΗΤΗ,  ΠΕΛΛΑ.
Πολλά  και ανάμικτα συναισθήματα   να εναλλάσσονται, πότε  η χαρά και πότε η συγκίνηση, ιδιαίτερα με την Δασκάλα μας  την  Κυρία  Μαρίκα  Σιμιτοπούλου (ΚΡΗΤΗ), που οι πρώτοι μαθητές της ήταν ΝΕΡΑΪΔΙΩΤΕΣ. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Γιάννης Σόκουτης , ο Δήμαρχος κύριος Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Ελευθερίου, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Γιώργος Μπάκανος, Γιώργος Παναγιωτούλας και Νίκος Λαζαριώτης  και η Δημοτική Σύμβουλος Δέσποινα Ιωαννίδου.
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση  συνέβαλαν:
Η Περιφέρεια, ο  Δήμος, η εταιρεία Λευκά Ορυκτά, η οικογένεια της Δέσποινας, Λευτέρη και Στάθη Ιωαννίδη, ο Τάσος Ντουβαρτζίδης για την διάθεση την Ταβέρνας “ΦΩΛΙΑ” και ο Ιάκωβος Βαϊζογλου με την προσφορά του στην ΟΣΤΡΙΑ το Σάββατο και Κυριακή.
Τους Ευχαριστώ  όλους
Ευχαριστώ επίσης τους ιδιοκτήτες των δύο ξενοδοχείων “ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ” και “ΑΡΕΝΑ”, για τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες, που πρόσφεραν στους συγχωριανούς μου κατά την διαμονή τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ και σε όλα τα παιδιά της ΝΕΡΑΪΔΑΣ για την υπερβολική βοήθεια που μου πρόσφεραν.
Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράϊδας

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών όλο εκπλήξεις είσαι, τόπες και τόκανες
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Τυχεροί οι Νεραϊδιώτες που επιτέλους έχουν Πρόεδρο να τους νοιάζεται.
ΜΠΡΑΒΟ και για τις πινακίδες στο χωριό σου, πολύ κατατοπιστικές.
Συνέχισε με το ίδιο πάθος που σε διακρίνει για το χωριό σου
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

polla mravo 3enofon panta tetia k kalitera na kanis

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μετά από 8 χρόνια και παραπάνο στην νεράιδα χαρές και έργα.Ακούσαμε τα καλύτερα.Μπράβο σε όλους οχι μόνο στον ΠΡΟΕΔΡΟ αλλά όπως αναφέρεται και ποιο πάνω, και στον ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟ, και σε ολα τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ.Μπράβο και πάλι (ΜΠΡΑΒΟ)

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε γιατί δεν αναφέρεις τα ονόματα των άλλων δύο συμβούλων Παπαδοπουλέων;
Στην Νεράϊδα έχει και άλλο Ξενοδοχείο; γιατί αυτή η επιλογή;

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Στο κάλεσμα για την συνάντηση των Νεραϊδιωτών κλήθηκαν με ειδική πρόσκληση και επιστολή, των 95% σχεδόν των απανταχού Νεραϊδιωτών, μεταξύ αυτών και οι εν λόγω Δημοτικοί Σύμβουλοι, το γιατί δεν παραβρέθηκαν δεν το γνωρίζω.
Το ξενοδοχείο Ηρακλής δεν χρησιμοποιήθηκε διότι μας δήλωσε ο ιδιοκτήτης ότι δεν έχει κανένα δωμάτιο ελεύθερο.Τα άλλα δύο Ξενοδοχεία "ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ" και "ΑΡΕΝΑ" είχαν πληρότητα 100% και τα έξοδα διαμονής καλύφθηκαν από χορηγούς.

Ανώνυμος είπε...

Mια και μιλά για το ξενοδοχείο Ηρακλής, μπορεί να πεί ο Ξ γιατί ξήλωσε την πινακίδα του απο τον κεντρικό δρόμο για Νεράιδα;

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Όλοι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων έχουν από ΜΙΑ πινακίδα στην διασταύρωση της Νεράϊδας, εκτός από το εν λόγο ξενοδοχείο, το οποίο κατ΄ εξαίρεση είχε δύο, ΓΙΑΤΙ; Αφαιρέθηκε η δεύτερη πινακίδα του ξενοδοχείου η οποία ήταν εντελώς κατεστραμμένη ( υπάρχουν φωτογραφίες) και μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη. Για τις υπόλοιπες δύο που έμειναν, υποσχέθηκαν οι ιδιοκτήτες ότι θα τις μεταφέρουν οι ίδιοι στον χώρο που είναι οι υπόλοιπες.
Δηλώνω πως θα ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ
Σημειώνω πως η ΚΑΦΕ ΟΣΤΡΙΑ και το ΚΑΦΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ δεν έχουν τοποθετήσει ΠΟΤΕ πινακίδες.
Γίνεται μια προσπάθεια να μπει μια τάξη , δεν βιάζομαι , θα συνεχίσω με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ , έμαθα να ΣΕΒΟΜΑΙ και να ΑΓΑΠΩ, αυτό που υπάρχει γύρω μου.
Με Εκτίμηση
Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράϊδας

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Ζητώ συγνώμη που παρέλειψα την ΚΑΦΕ Ιριδα, Αρχοντικό καιτην Ταβέρνα Ανεμοχάδι,τα οποία επίσης δεν έχουν τοποθετήσει πινακίδα

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ξενοφών. Προχώρα με υπομονή προς τη σωστή κατεύθυνση κάνοντας μικρά βήματα. Έτσι γίνεται το χωριό καλύτερο.

Με εκτίμηση συνάδελφος σου από Βελβεντό.
Ζ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να απαντήσει ο Ξ, γιατί του αρέσει τόσο πολύ η αυθυπροβολή και η δημοσιότητα;
Αφου ολοι τον ξέρουν, γιατί τα κανει ολα αυτα;
Δεν κατάλαβε οτι εχει κουράσει το ακροατήριο.
Μπορεί να απαντήσει ο Ξ γιατί στο Αντάμωμα δεν παρευρέθηκε ο Δημοτ Σύμβουλος Στ Παπαδόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

kathe epityhia sto epomeno antamoma.

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών τέρμα τα Ανταμώματα, αυθυπροβάλεσαικαι δημοσιοποιήσαι...
ΧΑ..... ΧΑ....... ΧΑ...... ΧΑ...... ΧΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Se apantao ego, giati eisai tapas kai den mporouses na antekseis to forte tou Xenofon,
akouses gia zilies; zilies; zilies;
xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

tapas;

Ανώνυμος είπε...

Anti na rotas ton Xenofonta grapse monos sou giati den piges, na ma8oume kai emeis

(Χ.Μ) είπε...

Ρε παιδιά μην ασχολείστε άλλο με τον (ΤΑΠΑ)καλά είναι εκεί στην μιζέρια του.Ξενοφών μπράβο σου.Άντε και σιγά σιγά να πέρνουν σείρα οι νέοι του χωριού.(Steve) για σένα χτυπά το καμπανάκι

Το Προφίλ μας