Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ιστορική διαδρομή Νεράϊδα 1922 - 1929 - 1974 – 2011


Το Βίντεο που ακολουθεί είναι μια ιστορική διαδρομή των Νεραϊδιωτών από τον Πόντο στην Νεράϊδα του 2011. Περιέχει φωτογραφίες από την Νεράϊδα που σήμερα βρίσκεται στο Βυθό της λίμνης και της Νεράϊδας σήμερα.
Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράϊδας

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια η δουλεια του βιντεου αλλα μια λεπτομερεια....ελπιζω να μην το ειδαν πολλοι νεραδιωτες ή εστω αυτοι που το ειδαν να εχουν καταλαβει το τραγικο λαθος για τον τοπο καταγωγης τους(εκτοσ και αν οι ιδιοι δεν τον γνωριζουν)..ο οποιος ειναι το ΕΡΜΠΑ και το γνωστο σε ολους χωριο ΕΝΤΙΚ ΠΟΥΝΑΡ που βρισκεται δυτικα της Νεοκεσαρειας...η χιλιομετρικη αποσταση του ΕΡΜΠΑ απο την Σεβαστεια που αναφερρεται στο βιντεακι ειναι κοντα στα 200 χιλιομετρα η οποια Σεβαστεια ειναι εξω απο τα ορια του τοτε διεκδικουμενου ποντου ..ενα τραγικο λαθος το οπιο δεν μπορω να καταλαβω πως εχει γινει...ελπιζω να δουνε το λαθος οσοι νεραδιωτες δουν το εν λογω βιντεο και ας μαθουν επιτελους απο που καταγονται στην πραγματικοτητα

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το λαθος να το καταλάβει ο Ξου, που το παίζει σοφός.

Ανώνυμος είπε...

giati re o Xou ine sofos;
Ine Proedros horiou. Eno esy Paralimnie ti ise;
Tapas;

Ανώνυμος είπε...

το θεμα δεν ειναι να καταλαβει καποιοσ κατι....εγω οσα εγραψα τα εγραψα στηριζομενος σε ιστορικα γεγονοτα...υπαρχουν πολλα βιβλια οπως επισης βιβλιο εχει γραψει και ενασ νεραδιωτησ το'απο τον ποντο στην νεραιδα'...ασ ξεστραβοθουν επιτελουσ μερικοι εγω αυτο θελω να τονισω και ασ μην γραφουν παπαριες

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Το Βίντεο που έχω δημοσιεύσει στηρίζεται σε συγκεκριμένες ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ.
ΠΟΤΕ δεν θα παραπλανούσα τους συγχωριανούς μου με ΑΝΑΛΗΘΗ στοιχεία.
Φίλε Ανώνυμε Αναγνώστη, αν οι δικές σου αποκλίνουσες απόψεις είναι το ίδιο τεκμηριωμένες, εάν μου τις προσκομίσεις, πολύ ευχαρίστως να τις προσθέσω στο επόμενο Βίντεο μου.

Ανώνυμος είπε...

Paralimnie KATAPATHTH
se poia istorika gegonota stirizese, edo den ksereis to onoma toy Proedroy, anarotiemai an perases apo kanena sxolio, giati vlepo oti emeines stis sylaves.
xaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!!!!!!!!!!!
ΞουΞουΞουΞουΞοΥΞουΞου.........

Ανώνυμος είπε...

pros 8eou den h8ela se kamia periptwsh na pw pws eixate apotero skopo thn paraplanhsh twn sygxwrianwn sas....mporei na egine kati en agnoia sas mporei na kanw egw la8os...egw ayta pou diavasa anaferw tpt parapanw...!!!den apokleiw la8os diko mou!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:57 μας δουλεύεις, άλλα γράφεις ποιο πάνω και άλλα τώρα; Δηλαδή κατηγορείς πρώτα τον Πρόεδρό σου πετώντας του λάσπη, ανώνυμα μάλιστα, ότι δεν ξέρει την ιστορία του χωριού του και μετά του ζητάς συγνώμη;
Σε όλα τα σχόλια σου μόνο ζήλεια και φθόνο βγάζεις για τον Πρόεδρό σου!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Φώντα

Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Η δουλειά!!!

ΓΜ www.mikrovalto.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο Ξου δεν πρέπει να εχει κάθε μέρα δόξα.Ουτε βουλευτής να ηταν.Εχει κουράσει αβασανιστα το πάνελ.
Απο εργα τίποτα.
Πήγε να δεί το περιπατητικό, τα ξύλα εφυγαν απο την θέση τους.

Ανώνυμος είπε...

XaXaXaXaXaXaXaXaXaXa!!!!!!!!!!!!!!
Paralimnie KATAPATHTH
stin istoria ta vrikes skoura?
tora pas sta ksila?????????
ksereis pou s' exei X.....meno o XENOFON, an den to ksereis, sto leme emeis

Ανώνυμος είπε...

Και εσυ τι εισαι, εκπρόσωπός του;
Αν εχει τέτοιου επιπέδου εκπροσώπους ο ΞΟΥ, κρίμα, που ρίχνει τόσο χαμηλά το επίπεδο της κουβέντας.
Ο ΞΟΥ εχει την εντύπωση οτι είναι Μέγας Πολιτικός, συμπεριφέρεται σαν μοναδικός στο Δήμο Σερβίων, με δελτία και ανακοινώσεις, μόνο και μόνο να είναι στην επικαιρότητα.
Τελευταία αρχισε να εχει και ρόλο αστυνόμου στο χωριό, κάνοντας πολλές συστάσεις, δεξιά και αριστερά....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Για εμένα έχει αξία η εξαιρετική δουλειά που κάνεις Ξενοφώντα στην Νεράϊδα.
Εχω δει τα Βίντεο του Ανταμώματος, Μπράβο και Συγχαρητήρια, τώρα βλέπω το βίντεο με το ιστορικό πέρασμα της Νεράϊδας του χθες στο σήμερα.
Σου αξίζουν τα συγχαρητήρια και μην πτοείσαι από κάτι συγχωριανούς σου όπως τον ποιο πάνω ανώνυμο, που φαίνεται να σε ζηλεύει υπερβολικά και γράφει αυτές τις χαζομάρες.
Σε θαυμάζω για την ηρεμία σου και το ήθος της απάντησης που έδωσες και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Χ.Π
Δεν ζηλεύουμε κανένα, απεναντίας ασκούμε κριτική σε ενα Εκπρόσωπο Κοινότητος, που για τον εαυτό του, εχει την αίσθηση οτι είναι...Πρόεδρος Δημοκρατίας, με την εντονη δημοσιότητα που επιδιώκει....
Πολλοί ομολογούν οτι ο Εκπρόσωπος, κατάφερε πολλοί να ασχολούνται μαζί του....
Κανείς δεν αμφισβητεί το ηθος του.
Εμεις κρίνουμε την υπερβολική δόξα, που θέλει να εχει καθημερινά, βρισκόμενος στην επικαιρότητα...
Σε ολα αυτά, ο ΞΟΥ εκτελεί και καθήκοντα Αστυνόμου Α στο χωριό, με τις συστάσεις που κάνει δεξιά και αριστερά...
Μπορεί να απαντήσει γιατί το κάνει αυτό;
Και ως πρός την ηρεμία του, ποτέ δεν την εχει, γιατί καθημερινά αγχώνετε για το δελτίο τύπου που θα ετοιμάσει για τα εργα του...και τις πρωτοβουλίες του!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥΛΑΚΟ, ΜΕΣΙΑΝΗ ΛΕΥΚΑΡΑ, ΙΜΕΡΑ, ΚΡΑΝΙΔΙΑ, ΑΥΛΕΣ, ΓΟΥΛΕΣ κλπ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ- ΚΑΠΑΔΟΚΕΙΑ-ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ-ΚΛΠ- ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ο 16 Αυγ 8:10 μ.μ.

ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΡΥΜΝΙΟ!!..

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΗΣ!!!..ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΟΙ!!!..
ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ!!!...
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΑΔΟΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!
ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΡΑΪΔΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ!!!
ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ -ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ- ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ - Αγιος Βασίλης έρχεται από την ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ- ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΣΑΡΕΙΆ..στην περιοχή μας.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.. ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΪ ΒΡΕΣ!!!...

Ανώνυμος είπε...

Ο 4.44 επιβεβαιώνει την διαπίστωση μου, οτι ο εν λόγω Εκπρόσωπος Κοινότητος επιδιώκει με ολα τα γεγονότα την '' κατά κόρον '' αυθυπροβολή του.
Για να το πετύχει αυτό, κινεί θεούς και δαίμονες στην καθημερινότητα του...
Δεν βλέπει οτι εχει κουράσει το ευγενές ακροατήριο και το Πάνελ του Ιστολογίου.
Δεν εχει καλή όραση;

Ανώνυμος είπε...

mravo toy an kani paratirisis se kapioysgiati panta yparxoyn kapioi kanones poy prepi na tiroynte. mravo toy k poy ta grafi k ta lei ola.ola sto fos toy ilioy file anonime kriti.perasan i epoxes poy ginotan ola kato apo to trapezi.giafto file anonime frontise na tiris k esi toys kanones

Ανώνυμος είπε...

anonime kriti den vlepo na kanis kritiki k stoys 2 symvoyloys poy apaksiosan toys xorianoys toys poy eir8an apo toso makria .kai malista piesan na min symetexoyn kapioys poy elexoyn stis ekloges na min symetexoyn NROPI NTROPI telos panton aka8iste sta ayga sas k min prokalite. kai mia symvoyli picene k pare to cd apo ton ksenofon na to exis ciati eine sylektiko ayto den eine ntropi

Ανώνυμος είπε...

Ποιά όλα στο φως??? 5:03 μ.μ.??
Εδώ κρύβει ότι είναι μικρασιάτης, τι σόϊ άνθρωπος είναι αυτός που ντρέπεται για την καταγωγή του??..
Και στο κάτω-κάτω δεν χρειάζεται να πει, αρκεί που τον βλέπει κανείς, τη φάτσα του το σουλούπι του, το χρώμα του. καραμπινάτος -ογλου κι όχι -ίδης...

Ανώνυμος είπε...

poious kanones; poies epohes kato apo to trapezi;
Den kanei aplos paratiriseis sto horio.Alla kanei systaseis kai apeilei me prostima.Aytos ine o rolos toy;

Ανώνυμος είπε...

Otan i miti sou genisi ena koutavi, tha mou xarisis ena, ayta ta a8anata logia elege o aimnistos kai telika epiveveonode, etsi den einai? Tora mporoi merikoi na min morfo8ikan alla toulaxiston den ebgalan kerata.

xaxaxaxaxaxa

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Φίλε ανώνυμε 4:44
Ούτε αμφισβήτησα και ούτε θα αμφισβητούσα την καταγωγή σου.
Πολύ καλά κάνεις που υποστηρίζεις την ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, αλλά κατά την άποψή μου είναι πολύ εγωιστικό, το να μην αποδέχεσαι ότι υπάρχουν και άλλοι “ομόριζοι” δίπλα σου.
Δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ μαζί σου γιατί το ύφος των γραφόμενών σου δεν επιτρέπει το διάλογο. Αναρωτιέμαι αν είδες το βίντεο που δημοσιοποίησα ή τι αναφέρω στην προηγούμενη απάντησή μου. Μπορείς να μου πεις τι απέκρυψα; Ή μήπως περίμενες με ένα μικρό Βιντεάκι να αναφερθώ σε όλους τους ΠΟΝΤΙΟΥΣ της περιοχής μας, στους συγχωριανούς μου αναφέρομαι.

ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΧΙΛΙΑ ΜΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΡΟΔΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥΣ .
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ.
Εμ το άλλο για πια αυτοπροβολή μου γράφεις, δηλαδή κατ΄εσέ όποιος γράφει επώνυμα αυτοπροβάλλεται; Ή γράφει υπεύθυνα βάζοντας την υπογραφή του, όχι κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ, είτε σας αρέσει, είτε όχι, όποτε εγώ κρίνω, θα γράφω και θα σχολιάζω ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
Εχω αναφερθεί και άλλες φορές, αλλά το επαναλαμβάνω, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.
Για τον συγχωριανό μου ΑΝΩΝΥΜΟ περί Αστυνομεύσεως, τι να πω, αντί να επικροτεί την σύστασή μου, να μην πετούν τα μπάζα κλαδιά κ.τ.λ. δεξιά και αριστερά του λόφου, αλλά ενημερώνοντάς με, να τα μαζεύουν σε ένα σημείο, έτσι ώστε να φροντίσω την έγκαιρη αποκομιδή τους, ναι θα κάνω τον ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Α και Β και Γ.
Με Εκτίμηση
Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράϊδας

Ανώνυμος είπε...

afoy ehei epitheto se --oglou, o X ine tourkofonos!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΚΡΑΙΝΕΣΑΙ Ξ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΡΑΦΕΙΣ
''ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ'' Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ...
--- ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ ΣΕ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ.ΠΟΛΥ ΘΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ.
---ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΝ?
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.. ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΣ ΕΤΣΙ?ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε πανιβλακα Πόντιε. Και ποιός σου είπε οτι είναι τιμητικό να λέγεσαι Πόντιος; Αντε χορεψτε κανα τικ και αδειαστε μας την γωνιά....

Ανώνυμος είπε...

Ξου, τέρμα οι παραγωγές ΒΙΝΤΕΟ, γιατί στραβονόμαστε, ούτε να γράφεις, ούτε να μιλάς και παρετήσου από Πρόεδρος, έτσι να το ευχαριστηθούμε μας κάθεσαι στο κάθεσαι στο ΛΑΡΥΓΓΙ, δεν το καταλαβαίνεις. Εμείς ξέρουμε πως να διοικούν, πως κάνουν τις ΛΑΜΟΓΙΕΣ και προπαντώς δεν κάνουμε θολά ΒΙΝΤΕΟ.Μας έκοψες όλα γιαυτό ΞΟΥ από εδώ.Για να θυμηθούμε το σύνθημα που λέγαν κάποτε για τον ΑΝΤΡΕΑ "ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ".

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχχα μιλάνε οι ποντιόφωνοι που όταν ήρθαν εδώ εβγαλαν το ογλου απο τα επιθετα τους και εβαλαν το ιδης...εχετε πολύ πλάκα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΓΙΑΝΝΗΣ Α. είπε...

Για να τα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Ποιος είναι και τι έκανε ο Ξενοφών; Είναι ο Πρόεδρος της Νεράϊδας και έκανε ένα Βίντεο για το παρελθόν και το παρόν του χωριού του, γιατί σας ενόχλησε; Αν μπορείτε και έχετε τις γνώσεις του Ξενοφών κάντε το ίδιο και εσείς. Σας ενόχλησε γιατί το δημοσιοποίησε; Μα φαντάζομαι να μάθουμε και εμείς τι κρύβεται μέσα στα βαθιά νερά της λίμνης, είναι κακό; Αντιθέτως εγώ προσωπικά δεν ήξερα πως ήταν πριν την λίμνη και τον Συγχαίρω για αυτό που έκανε.
Κατά τα΄άλλα εσύ ΚΟΝΤΕ και πρώην, δεν καταλαβαίνεις ότι γελοιοποίησε; Γιατί σε πειράζει που αναφέρει την ιδιότητά του στο χωριό; Οι εκλογές πέρασαν, δεν το ξεπέρασες; Ή ήταν τόσα πολλά αυτά που χάσατε και φτάνεις στο σημείο να τον μισείς; Γιατί δεν έχεις το θάρρος, την τόλμη του Ξενοφών έτσι ώστε αυτά που γράφεις να τα υπογράφεις επώνυμα, αλλά κρύβεσαι από την ανωνυμία; Γιατί όταν αναφέρεσαι στον Ξενοφών τον αποκαλείς Ξου, να υποθέσουμε ότι είσαι μικρός και δεν έμαθες τις υπόλοιπες συλλαβές;
Να πούμε για το Αντάμωμα, που ιδικά εσείς ΚΟΝΤΕ και ΧΟΝΤΡΕ, παρόλο που το ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΤΕ είχε τεράστια επιτυχία και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Ξενοφών. Ερωτώ, θα μπορούσε ο Ξενοφών να μην δώσει λογαριασμό σε κανέναν αφού δεν έχει συμβούλους; Τι έκανε λοιπόν; Έκανε επιτροπή για τον έλεγχο των εσόδων και εξόδων. Μέχρι και χρήματα και απ΄ ότι μαθαίνω αρκετούτσικα, έβαλε από την τσέπη του, τα έκανε λέει χορηγία και ερωτώ εσάς ΚΟΝΤΕ και ΧΟΝΤΡΕ βάλατε ποτέ το χέρι σας στην τσέπη;
Εσύ Πόντιε εκ Σερβίων κάνε μια βόλτα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ στο ΡΟΔΙΤΗ, να δεις ότι και εκεί υπάρχουν ΠΟΝΤΙΟΙ και μάλιστα ασχολούνται ΔΥΝΑΜΙΚΑ με ήθη και έθιμά μας, αν και δεν είμαι ΠΟΝΤΙΟΣ εγώ θα είμαι εκεί.
Με συγχωρείς Ξενοφών που επεμβαίνω, αλλά έπρεπε να τα πω, το ΑΔΙΚΟ δεν το αντέχω
Να είσαι καλά και πάντα μπροστά με επιτυχίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ Α.

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε ο Οπλαρχηγός του Ξ ''Ιωάννης Α''!!!!
Η φαντασία σου Ιωάννη Α είναι απέραντη...
Αποκαλείς 2 δημοτικούς συμβούλους Κοντέ και Χοντρέ, την στιγμή, που δεν μπορείς να αναφέρεις κάν τα ονοματα τους και τους συγκρίνεις με εναν...Τοπικό Εκπρόσωπο Κοινότητος, που πολιτικά και θεσμικά πάντοτε θα είναι ''υποδεέστερος'' απέναντι τους!!!
Οι 2 εξαίρετοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, δεν ασχολούνται κάν, με εναν τοπικό εκπρόσωπο Κοινότητος, που συμπεριφέρεται σαν...Βουλευτής!
Δεν δίνουν σημασία σε ενα αμφιλεγόμενο τοπικό εκπρόσωπο κοινότητος, που επιζητεί καθημερινά να είναι στην επικαιρότητα...
8 μήνες διοικησης του τοπικού εκπροσώπου και τι εργα εκανε;
Tίποτε απολύτως....
Για αυτό Ιωάννη Α...
σύστησε στον τοπικό εκπρόσωπο, να αντιληφθεί οτι πολιτικά και θεσμικά είναι πολύ κατώτερος των 2 δημοτικών συμβούλων και ποτέ δεν πρόκειτε να τους φτάσει σε πολιτικό επίπεδο!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η γνώμη -"η ανάρτηση"- του 10:20 π.μ. έσβησε ΑΪ ΒΡΕΣ??
ΔΕΝ Αντέχετε η αλήθεια είναι το μόνο σίγουρο!!!~
όμως, καλό θάναι να μαθαίνουν οι νεότεροι!!!
Γι αυτό άλλη φορά να μή "σβήνεις" κάτι που δεν μπορείς να.."φτάσεις"!!!
ΟΥΤΕ υβριστική άποψη ήταν!!! για να δικαιολογηθείς!!!...

ai-vreS είπε...

Ο χαρακτηρισμός "κλέφτης" μάλλον υβριστικός ήταν πάντως...

Ανώνυμος είπε...

WRAIOS O 12.05 ONTOS KAI OI DYO EINAI ANWTEROI OXI MONO THESMIKA KAI POLITIKA,ALLA KAI STH PROSOPIKOI TOYS ZWH,TOSO POY OYTE STO ANTAMWMA DE PATHSAN TO PODI TOYS.MHN ANXONESTE MIA ZWH ESEIS OI DYO THA EISTE PRWTOI!!!!AINTE RE AINTE TO MYALO SAS KAI 2 LIRES,HTE PONTIAKES HTE TOYRKIKES!!!RIXTE KAI LIGO TON EGOISMO SAS KI SY KONTE KI SY XONTRE KAI KITAXTE NA STHRIXETE TON XENOFON GIA TO KALO OLOKLHROY TOY XWRIOY SAS!

Ο Οπλαρχηγός ΓΙΑΝΝΗΣ Α. είπε...

Ο 12:05 δεν μπορεί να αποφύγει την ΧΟΥΝΤΙΚΗ συνήθεια μια με στρατηγούς, μια με οπλαρχηγούς και μια με αστυνομικούς, κράτος τρομοκρατίας. Ναι συμφωνώ και εγώ μαζί σας είστε ανώτεροι, ΚΟΝΤΕ και ΧΟΝΤΡΕ, με την διαφορά όμως ΑΧΡΗΣΤΟΙ, γιατί εκεί που είστε, είτε ψηφίζεται είτε οχι η ψήφος σας δεν μετράει, είστε μόνο για να ζητάτε προϋπολογισμούς γεμάτους ΕΡΩΤΑ.
Ο Οπλαρχηγός ΓΙΑΝΝΗΣ Α.

Ανώνυμος είπε...

Το οτι είναι πολιτικά και θεσμικά ανώτεροι, πρέπει να το αντιληφθεί κατά κόρον ο Τοπικός Εκπρόσωπος Νεράιδας και να συνεργαστεί μαζί τους, αφήνοντας κατά μέρος τον άκρατο-κομματικό εγωισμό του...
Μόνο ετσι θα μπορεί να εχει την σαφή πολιτική στήριξη τους σε θέματα της Νεράιδας και οχι μόνο.
Οι 2 Δημοτικοί Σύμβουλοι Νεράιδας, οταν βλέπουν τον τοπικό εκπρόσωπο να είναι ''κομματικώς παθιασμένος'' απεναντι τους, δεν πρόκειται να παρευρεθούν σε καμμία πρωτοβουλία ή εκδηλωση του.
Μόνο οταν ο τοπικός εκπρόσωπος Νεράιδας καταλάβει οτι στο χωριό του, δεν εκλέχτηκε για να ασκεί κομματική διοικηση, θα εχει την πολιτική συναίνεση και των 2 δημοτικών συμβούλων, που είναι ευρυτερα γνωστοί, με αιρετή πολιτική αναγνωρισιμότητα, ενω ο τοπικός εκπρόσωπος Νεράιδας εγινε γνωστός με τα...δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις του!!!

Ανώνυμος είπε...

Είπε και ελάλησε ο εκπρόσωπος και δικηγόρος των δύο, γιατί αυτοί δεν δύνανται οι φουκαράδες να ομιλήσουν!

Ανώνυμος είπε...

ntrepome gia toys dyo dimotikoys symvoyloys poy den exoyn to 8aros na synxaroyn ton proedro gia to organosi k epitixia tou protoy antamomatos. ali8ia 8elo na toys rotiso eine apo tin neraida i eine toso mecaloi politikoi opos lene poy apaksiosan toys xorianoys toys

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών μην υποκύπτεις, συμπήσανε και βγάζουν τα χουντικά τους αισθήματα.
Ευτυχώς που δημοσιοποιείς τα πάντα και μαθαίνουμε και εμείς για την Νεράϊδα.
Εμείς σε ξέρουμε προς Θεού άσε τους ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ να τσιγαρίζονται, εκεί θα μείνουν, ο ένας ΚΟΝΤΟΣ (ΤΑΠΑΣ δηλαδή) και ο άλλος ΧΟΝΤΡΟΣ. Καλά τους έκανες ΞΟΥ ΞΟΥ και πιο πέρα ακόμη!!!!!.
Ποιος ΠΟΥΛΗΣΕ τον ΑΓΑΠΙΟ ρε , Ποιος ΠΟΥΛΗΣΕ τον υποψήφιο Δήμαρχο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ρε, ποιος πήγε να καρπωθεί ΟΙΚΟΠΕΔΟ στην Νεράϊδα και τον πήραν ΧΑΜΠΑΡΙ; Ποιος ήταν αυτός ο ΞΕΝΟΦΩΝ; Ποιος έκανε όλες τις δουλειές κάτω από το τραπέζι, ο ΞΕΝΟΦΩΝ; Ποιος Ποιος Ποιος……………….
Αν προκαλέσετε θα βγάλω και άλλα πολλά στη φόρα
ΞΟΥ ΞΟΥ ΞΟΥ ΞΟΥ και ακόμη ποιο πέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγανακτισμένος Χωριανός σου

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Τί έκανα ο έρμος ένα Βίντεο δημοσιοποίησα.

ai-vreS είπε...

Χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

egw gnwrizw pws to 75 me 80 % twn sygxwrianwn mou neradiwtwn exei katagwgh apo to erbaa tou pontou pou vrisketai anatolika ths amaseias kai dytika ths neokaisareias...

Ανώνυμος είπε...

6 26 vgalta ola sti fora na doyme ti koymasia eine apo oti vlepo kseris pola

Ο Οπλαρχηγός ΓΙΑΝΝΗΣ Α. είπε...

Τουλάχιστον συμφωνούνε σε κάτι και οι δυό μεριές.
Ο ένας είναι ΚΟΝΤΟΣ (ΤΑΠΑΣ δηλαδή) και ο άλλος ΧΟΝΤΡΟΣ, έστω σε αυτό, είναι κάποια πρόοδος στην προσέγγιση των δύο μερών. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!

Ο Οπλαργηγός ΓΙΑΝΝΗΣ Α.

Ανώνυμος είπε...

ο αλλοσ υπογραφει ως οπλαρχηγοσ...ανοιξτε κανενα βιλβλιο να μαθετε ποιοι ηταν οι αληθινοι οπλαργηγοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ksenofon min masas oloi oi xorianoi entos k ektos neraidasse stirizoyme k se 8aymazoyme gia tin ergatikotita soy tin organosi soy tin diafania soy k.t.l enas poy den se psifise MRAVO SOY sinexise tin epomeni fora 8a se psifiso me ta dyo xeria k pali PRAVO K SYXARITIRIA

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Έκαεν και το Τσάμπασιν
Και επέμναν τα τουβάρε γιαρ γιαρ αμάν
Και έρουξεν σο γουρτάρεμαν
Το Ορτουζ τα παλληκάρε οϊ οϊ αμάν

Κεν έκαεν κι' εμανιεν
Τ Ορτους το Παρχαρ
Κεν εκεί τιδέν και επέμνεν
Μονάχον σαχταρ!

Εκάεν και το Τσάμπασιν
Γιαβρούμ τιδέν και επέμνεν
Ρασά και λειβαδότοπα
άλλο χορτάρ και φέρνε

Τρανόν Γιαγκουν σο Τσάμπασιν
Σπίτε κι' θα απόμενε γιαρ γιαρ αμάν
Μικροί τρανοί φτωχοί ζεγκιν
Ολ καθούνταν και κλαίνε οϊ οϊ αμάν

Κλαιν τα πουλόπα τη θεού
Κλαιν τα πεγαδοματε γιαρ γιαρ αμάν
Κλαίει το Τσαμπλουκ το Καρακιολ
Κλαιν τ' έμορφα τ' ελατε οϊ οϊ αμάν

Ξεκολλάτε ρε .
Ένα video είναι ( και μάλιστα πολύ καλό)!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ Ο ΚΟΝΤΟΣ (ΤΑΠΑΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΑ ΚΥΡΥΞΟΥΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΤΟ "ERPAA"

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Κυριάκο αρχική μου επιλογή ήταν αυτό το τραγούδι, αλλά πραγματικά, έχασα την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΙΟΙ..ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!!ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΑΙ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΖΟΡΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑΠΑΣ...ΤΑΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΠΩΣΕΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ...ΕΣΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ ΝΕΡΑΔΙΩΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΔΩ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ 'ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ'..ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ...ΣΤΑΥΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

telika 8.23 exeis poly plaka,to pios tapwse pion pisteyw fanike stis ekloges.twra to an theoreis ikanotero gia th dihkhsh aytoy tou topou enan apofoito lykeiou th na sou pw!!!!ta sxolia dika sou!!!

Ανώνυμος είπε...

fytikhs kai zoikhs parakalw!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Ο ΞΕ/ΦΩΝ, ΙΕΚ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαι μετα αγαπητοι συμπολιτες μου εχετε την αυταπάτη αυτή η περιοχή να πάει μπροστά.Είστε δυστυχώς όλοι άξιοι της μοίρας σας. Χωμένοι μεσα στις αντιπαραθεσεις και στα κομπλεξ. Και φυσικα απο τετοιους πολιτες περιμενω αυριο μεθαυριο να δω και το ραδικι βουλευτή! Απο εσάς όλα να τα περιμένει κανείς

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Φίλε μου Ανώνυμε Σχολιαστή 8:23 δεν είχα σκοπό να γράψω, αλλά βλέπω το θέμα έχει ξεφύγει.
Πρώτο, σε συνιστώ να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.
Δεύτερο, αν διαβάσει κανείς τα ποιο πάνω σχόλια σου, τα οποία φαίνονται να είναι δικά σου, ξεκινάς από λάθος βάση. Φαίνεται να ψάχνεις αναγνώριση και πρωτιές μέσα από τους τίτλους.
Σου δίνω μια συμβουλή, άδικος ο κόπος, διότι οι τίτλοι έρχονται και παρέρχονται, η αξία του ανθρώπου βρίσκεται στην ΨΥΧΗ του, όσους τίτλους και να έχει κάποιος είναι δώρο – άδωρο, γιατί απλά αυτούς, τους δίνουν οι άνθρωποι και οι άνθρωποι τους παίρνουν πίσω. Να σου θυμίσω πρωθυπουργούς ή προέδρους κρατών, αυτό που δεν μπορεί κάποιος να πάρει πίσω είναι το μεγαλείο της ψυχή σου.
Από τα ποιο πάνω σχόλιο δεν συμμερίζομαι κανένα εκτός του φίλου και συμμαθητή μου Γιώργο mikrovalto.gr , γιατί γνωρίζω την ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxa mravo 8.23 mas ekanes k gelasame grapse mas k ala tetia na gelame

Ανώνυμος είπε...

Απο το να δίνεις συμβουλή και παραινέσεις σε μένα Τοπικέ Εκπρόσωπε, καλό είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να δείς οτι κανείς δεν ασχολείται μαζί σου...
Θα έλεγε κανείς οτι είσαι ο...Ψωμιάδης της περιοχής. Καθημερινά στην επικαιροτητα και στα Μέσα...
Είναι γεγονός οτι δεν συμπαθεις ιδιαίτερα τους δύο δημοτικούς συμβούλους, που δεν παρευρέθηκαν ποτέ σε καμμία εκδήλωση ή πρωτοβουλία σου...
Αραγε προβληματίστηκες γιατί δεν ήρθαν;
Σκέφτηκες ποιά είναι τα αίτια, που δεν σε τιμούν με την παρουσία τους;
Aν πράγματι το σκέφτηκες, μπορείς να πείς στο ακροατήριο, γιατί δεν σε δίνουν σημασία...
Αλλά, εσύ δεν μπορείς να σκεφτείς τέτοιες λεπτομέρειες. Ανατολίτης σκέτος, ''Τούρκικο Κεφάλι'' όπως σε αποκάλεσε πρόσφατα εδώ ακροατης!

Ανώνυμος είπε...

na se rwthsw kati re 9.23 mhpws eisai hlhthios?ton ksenofon tha timhsousan me th parousia tous h tous xwrianous tous pou ekanan tosa xiliometra gia na erthoun?telika mexri ekei se kobei kai esena ki autous.telos!!!

Ανώνυμος είπε...

na se rwthsw kati re 9.23 mhpws eisai hlhthios?ton ksenofon tha timhsousan me th parousia tous h tous xwrianous tous pou ekanan tosa xiliometra gia na erthoun?telika mexri ekei se kobei kai esena ki autous.telos!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακουγα και δεν το πίστευα.
Είναι δυνατόν να είναι τόσο ΜΑΚΑΚΕΣ ο ΚΟΝΤΟΣ και ο ΧΟΝΤΡΟΣ, άκου δεν ήρθαν για μην τιμήσουν τον ΞΕΝΟΦΩΝ Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αυτή από την Γαλλία που μίλησε για ποιον ήρθε να τιμήση τον ΞΕΝΟΦΩΝ Χα Χα Χα Χα Χα !!!!!
εμ οι άλλοι για ποιον ήρθαν να ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝ Χα Χα Χα Χα Χα Χα !!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΙ ΣΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ;
ΡΕ ΣΥ ΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΕ ΠΑΙΞΤΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ Η ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας