Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Ελάτης με θέμα την διαχείριση του δάσους, την Κυριακή 18/2

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 στο γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου στην Ελάτη θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Ελάτης με θέμα την διαχείριση του δάσους, με συμμετοχή...

...του Δημάρχου Σερβιων και της κυρίας Σπυριδου, για συζήτηση - ενημέρωση γύρω από το θέμα.

Παρακαλούμε όλους τους συγχωριανους να προσέλθουν για συζήτηση και ενημέρωση. Μετά το πέρας της ενημέρωσης οποιος θέλει μπορεί να εκφράσει την άποψη του.

Ευχαριστώ

Γιάννης Μπούντας, πρόεδρος Ελάτης/fb Ελάτη...Κάπως έτσι θα πρέπει να είναι ο παράδεισος!!

mikrovalto.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή σε μία συζήτηση είπαν ότι στην Ελάτη με την νέα δημοτική σύνθεση του χωριού και με την νέα περιφερειακή αρχή (Αμανατίδης – ΑΝΚΟ) δεν πρόκειται ποτέ να πειραχτεί το δάσος. Ελάτε τώρα να σπάσουμε πλάκα για το τι θα συμβεί γιατί τελικά υπάρχει μεγάλη αφέλεια στους πολίτες και πραγματικά είναι λυπηρό αυτοί να αναλαμβάνουν πολιτικές θέσεις. Το αντίθετο θα συμβεί και στην Ελάτη και στο Λιβαδερό ας μην κρυβόμαστε και μάλιστα έχει αρχίσει παρασκηνιακή διαμάχη μεταξύ περιφέρειας και δήμου για το ποιος τελικά θα επωφεληθεί από το δάσος. Θα κλείσω με μία φράση που λένε στην Κοζάνη: Ότι δεν μπορείς να το φτιάξεις, χάλασε το. Αυτό σημαίνει ότι όσο και να αντιδράσει η κοινωνία στο τέλος μπορεί να επικρατήσει και ο εμπρησμός, να το θυμάστε αυτό !

Ανώνυμος είπε...

Αμανατίδης ανκο Ελευθερίου ήταν υπέρ του χυταμ
Αυτό τα λέει ολα

Το Προφίλ μας