Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση συνεργασίας του Περιφερειάρχη για την πορεία των έργων του Πυλώνα ΙΙΙ του προγράμματος Δίκαιης Μετάβασης

Συνάντηση συνεργασίας για ζητήματα που αφορούν στα έργα του Πυλώνα ΙΙΙ του προγράμματος Δίκαιης Μετάβασης πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου  στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη, των Αντιπεριφερειαρχών Κοζάνης Κωνσταντίνου Βύζα, Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου,
Φλώρινας Αθανασίου Τάσκα, Γρεβενών Ιωάννη Τσακνάκη, Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου, των Δημάρχων  Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, Γρεβενών Κυριάκου Ταταρίδη, Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, Αντιδημάρχων και στελεχών των  υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, των Δήμων και της ΑΝΚΟ.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν και αναλύθηκαν όλα τα ενταγμένα έργα τα οποία αφορούν σε ενεργειακές αναβαθμίσεις, βελτίωση οδικών δικτύων, εκσυγχρονισμό υποδομών κ.α. που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του προγράμματος, ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός ωρίμανσής τους, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες υλοποίησης τους. Παράλληλα εντοπίστηκαν οι παρεμβάσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν σε κάποια από αυτά, ώστε να καταφέρουν να υλοποιηθούν επιτυχώς στο σύνολό τους. 

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης σημείωσε πως το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει τις τελικές συναντήσεις με κάθε φορέα ξεχωριστά ώστε να αντιμετωπιστούν θέματα τεχνικής φύσεως τα οποία ενδεχομένως να προκύψουν μέχρι την επιτυχή υλοποίηση των έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας