Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Έχασε τα…λόγια του για το χρέος προς τη ΔΕΗ ο δήμαρχος Σερβίων Χρ. Ελευθερίου-“Σφυροκόπημα” και έγγραφο με την Εφημερίδα της Κυβέρνησης από Σπυρίδου και Μπάκανο για το πώς ρυθμίστηκε το προηγούμενο χρέος-Η αμηχανία του Χρήστου Ελευθερίου-Βίντεο

Από το kozanimedia.gr
Έχασε τα…λόγια του για το χρέος προς τη ΔΕΗ ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου στη σημερινή, απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,μετά το συνεχές “σφυροκόπημα”, αρχικά του Γιώργου Μπάκανου και στη συνέχεια της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρίτσας Σπυρίδου, που παρουσίασαν και έγγραφο με την Εφημερίδα της Κυβέρνησης σχετικά με τον τρόπο που ρυθμίστηκε το προηγούμενο χρέος από την κυβέρνησης προς όλους τους Δήμους που είχαν χρέη προς τη ΔΕΗ και όχι μόνο προς τους Δήμους Σερβίων και Κατερίνης, όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος.

Να σημειωθεί πως, αφού είχε μηδενιστεί το τότε χρέος του Δήμου Σερβίων προς τη ΔΕΗ, η σημερινή δημοτική αρχή Ελευθερίου….δημιούργησε νέο χρέος, που πλησιάζει ήδη το 1.800.000 ευρώ.

Aρκετά λεπτά αργότερα, πάντως, αφού μάλλον το…σκέφτηκε αρκετά, ο Χρήστος Ελευθερίου επανήλθε, υποστηρίζοντας πως τα χρήματα στους άλλους Δήμους δόθηκαν για το 2021, ενώ για το Δήμο Σερβίων για το 2020, διαβάζοντας επιλεκτικά απόσπασμα από την τότε απόφαση και αναχωρώντας αμέσως για την Κοζάνη, χωρίς να ακούσει την απάντηση της αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο:

 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Απίστευτες μπούρδες. Το ΦΕΚ είναι γνωστό τι είχε βγάλει και ο Κωνσταντόπουλος. Το κράτος πλήρωσε την ΔΕΗ σε όλους τους δήμους της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Δημότες και Δ.Σ είμαστε για το βαθύτερο τής λίμνης εδώ και χρόνια και σε κάθε δ.σ ακούγεται το τουρκικό και το τουρκικό μια περιουσία που όλοι προσπαθούν να την ξεφορτωθούν από πάνω τους με διάφορες παράλογες σκέψεις και προτάσεις για καθίστε άρχοντες κάτω κα προσπαθήστε να βρείτε λύσεις καινοτόμες έτσι που αυτή η κληρονομιά να φέρει ανάπτυξη σε όλο το δήμο τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία δεν είναι ποδήλατα και δεν θέλω να αναφερθώ μόνο στο γραφείο τουρισμού μυριαδες η ανάγκες του Δήμου που μπορεί να βρουν λύση μέσα από αυτό το κτίριο

Ανώνυμος είπε...

όταν έγινε το δημαρχείο σε αυτή την θέση στο παζάρι η χωριάτες πήγαιναν στα Σέρβια με γαϊδούρια τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει αλλά τα μυαλά έμειναν σε εκείνη την εποχή

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη Σπυρίδου. Πάντα δυνατή και καθαρή η φωνή της. Ντρέπομαι για τον ψήφο μου στον Ελευθερίου, Αν δεν ήταν ο κουμπάρος μου υποψήφιος την Σπυρίδου θα ψήφιζα και ας είμαι Σερβιώτης. Μπράβο της και πάλι μπράβο μας κούρασαν τα ψέματα που φέρνουν και αναστάτωση διχόνιας.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος όπως πάντα-και για το χρεος- μολις στριμωχτει λέει ψέματα και προσπαθεί να κάνει το άσπρο, μαυρο.
Αν έχει κοτσια και θεωρεί ότι εχει δίκιο, ας βγάλει το ένταλμα πληρωμής του χρέους του δήμου προς την ΔΕΗ.
Δεν μπορεί γιατί δεν υπάρχει.
Η εξόφληση έγινε απ' ευθειας από το Υπουργείο Οικονομικών, χωρίς την ενημέρωση των δημων.
Για αυτό και η πληρωμή δεν φαίνεται καθόλου στον ισολογισμό του δήμου για το 2020.

Ανώνυμος είπε...

ai-vres γιατί δεν δημοσιευεις όλα τα σχόλια ? Φοβάσαι το παρεάκι ? χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Προς 27/2/24 15:29

Τελικά τι ψήφησες Σπυρίδου ή Ελευθερίου ? ούτε και εσύ ξέρεις …

Ανώνυμος είπε...

Μας ενοχλούν αυτά και τούτα.. ότι ο δήμος Σερβίων είναι ο μόνος δήμος που δεν είναι ενταγμένος στην πλατφόρμα gov.gr δεν σας ενοχλεί??? Ή απλά δεν το γνωρίζετε ή δεν σας νοιάζει!!?

Ανώνυμος είπε...

28/2/24 11:17

Σειρά προτεραιότητας στο Δήμο μας έχει: Πρώτον η ανακαίνιση ιδιόκτητου μαγαζιού και Δεύτερον η ενοικίαση από τον Δήμο σε συνέχεια της ανακαίνισης, όταν με τα ενοίκια ενός έτους θα μπορούσε το Παλιό Τεχνικό Λύκειο να γίνει κόσμημα και να φιλοξενήσει την ψηφιακή εποχή των Βυζαντινών Μνημείων. Ρε που έχουμε φτάσει ο Δήμος να μην έχει δεκάρα για να ανακαίνιση του κτηρίου ενώ παράλληλα να δαπανά 180.000 ευρώ για την ψηφιοποίηση των Βυζαντινών Μνήμων συν τα ενοίκια στον ιδιώτη που θα ξεπερνούν τα 300 ευρώ τον μήνα.

Το Προφίλ μας