Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Απίθανο-Δείτε το υπέρογκο ποσό που χρωστάει για νερό στο Δήμο Βελβεντού ο πρώην δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος-Ζήτησε διαγραφή του στο Δημοτικό Συμβούλιο-Ηχηρό “όχι” από τους συμβούλους-Βίντεο

Από το kozanimedia.gr
Ηχηρό “όχι” στο αίτημα του πρώην δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου για τη διαγραφή του υπέρογκου χρέους του, για χρήση νερού, αποφάσισε το βράδυ της Δευτέρας, στη συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού.

Το συνολικό ποσό που οφείλει ο γνωστός και μη εξαιρετέος δήμαρχος, πλέον ανέρχεται στις…27.000 ευρώ (το χρέος βεβαιώθηκε..επί της δικής του θητείας!), με τη συντριπτική πλειοψηφία του Δ.Σ. Βελβεντού να απορρίπτει το σχετικό αίτημα, παρουσία και του ίδιου του Αθανάσιου Κοσματόπουλου.

“Παρών” ψήφισε η Θεανώ Στεφάνου, ενώ η επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Ειρήνη Γκαμπράνη ζήτησε “κούρεμα” του ποσού, ψηφίζοντας επίσης “παρών”.

Από τη διαδικασία ψήφισης του θέματος αποχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος έτος, λέγοντας πως ήταν αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος επί Κοσματόπουλου.

https://www.youtube.com/watch?v=fUl0THteGXY

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι αν έχει γίνει όντως τέτοια κατανάλωση ή αν είναι λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει. Όπως υπάρχουν και στο Δήμο Σερβίων ανάλογες οφειλές. Χρόνια τώρα. Αλλά ο σημερινός δήμαρχος τι να πρώτο μαζέψει από την προηγούμενη καταστροφική θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής 2019-2023; την οποία στήριξε ο κύριος κοσματοπουλου;oh wait....

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Όταν ο επιστάτης που έχει στο κτήμα του γύριζε τη βάνα από το πόσιμο, καθώς το δίκτυο από την πηγή που πότιζε τα γουρούνια του είχε καταστραφεί, ήταν καλά, ε; Το ρολόι έγραφε το 24ωρο πότισμα των γουρουνιών επί μήνες ... μην πω χρόνια, άρα δεν θα το βγάλουμε και τρελό. Πως να κρατηθεί νερό στις δεξαμενές αν έχεις τέτοιους καταναλωτές...

Ανώνυμος είπε...

Αδικία είναι Άδικο ο άνθρωπος δεν κινούσε νερομυλο . ήταν τόσο πολύ κακός και δεν το βλέπαμε και δεν το βλέπουμε ακόμη .νομίζω πως είναι λάθος

Ανώνυμος είπε...

ο σοφός λαός των Σερβίων επέλεξε Κοσματόπουλο αντί Κωνσταντόπουλου το 2014 όπως και το 2019 επέλεξε Ελευθερίου που τον στήριζε ο Κοσματόπουλος και τώρα επέλεξε Ελευθερίου με τον Σταύρο Παπαδόπουλο πρόεδρο του δσ επί Κοσματόπουλου. Αυτά οι ψηφοφόροι Σερβίων γιατί σε Λιβαδερό Καμβούνια και βόρεια ζώνη μαυρίστηκαν. Μπράβο συμπολίτες μου σοφές οι επιλογές σας

Ανώνυμος είπε...

Οι Σερβιώτες είναι κακομαθημένοι στις επιλογές τους, αυτό αποδείχθηκε περ'ιτρανα στις πρόσφατες εκλογλες . Ολα τα χωριά ψήφισαν Σπυρίδου με τρελά ποσοστά που κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει και τα Σέρβια πάλι Ελευθερίου.Την Λαζαρίτσα την αγάπησαν και την παραδέχθηκαν όλοι εκτός από τους Σερβιωτες. Ασ μείνουν τώρα αυτοί και ο κούκος. Η εκλογή της Σπυρίδου που για ελάχιστους ψήφους δε βγήκε θα έφερνε όλα τα χωριά στην πόλη. Λύσαξαν όλοι τους να βγάλουν και πάλι Ελευθερίου μέχρι και στην φυλακή προσπαθούν να βάλουν την ΚΥΡΙΑ Σπυρίδου η άλητεία΄στο αποκορύφωμά της.Α ρε Σπυρίδου, χαρά στο κουράγιο σου με τα μούτρα που εμπλεξες. Κάνε υπομονή σε χρειαζετε η κοινωνία και οι σοβαροι πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Τί ψάχνετε ρε παιδιά;Στον Ελευθερίου είναι Δημοτικός σύμβουλος αυτός που για άλλους είναι το κόκκινο πανί.Ρωτήστε από Κοζάνη μεριά και θα καταλάβατε.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΈΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προς ολους τους ανωθεν σχολιαζοντες.Δημοκρατια εχουμε γιατι ελεεινολογειτε ασταματητα και κρινετε την ψηφο αλλων συνανθρωπων σας ? Ολα εχουν ενα οριο,αυτο θαχε νοημα αν επωνυμως καταθετατε τα σχολια σας,να δουμε και εμεις οι παρασυρμενοι και διεφθαρμενοι, να κρινουμε τη συμβολη του καθενος στο ολον εποικοδομημα και τοτε σιγουρα, που θα κρυφτουν καποιοι,σιγουρα οχι ολοι.Τωρα θα πει καποιος τι ειναι εποικοδομημα κλπ,αυτα ειναι για αλλη κουβεντα.Θα ξαναδιατυπωσω την αποψη οτι ο κοσμος εβγαλε τον Ελευθεριου απλα γιατι εσεις με τα ασυναρτητα και αντιφατικα που αραδιαζετε,οπου σας βολευει,επαναμβαλομενα γραφομενα σας, αποδεικνυετε την σωστοτατη επιλογη του,οταν το εμπεδωσετε κατι μπορει να προκυψει ισως,προς εκπληρωση των αδηφαγων ονειρων σας.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 14.17 που είσαι ο γνωστός που έχεις κολλήσει με τους ανώνυμους
Κάνε την αρχή
Γράψε το όνομα σου
Όπως δεσμευτικες σε κάποια άλλα σχόλια
Να δούμε ΕΑΝ έχεις κάποια σχέση
Οποιαδήποτε
Με την δημοτική αρχή

Και άσε εμάς που απλώς κρίνουμε όπως είναι το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
και ας λες ότι "ελεεινολογουμε"
Επειδή απλά ΤΟΛΜΑΜΕ να μην γλυφουμε

Ανώνυμος είπε...

Προς 19:09 20/2 Εσυ ΓΝΩΣΤΗ αγνωστη περιπτωση,ουτε να διαβασεις σωστα κατι δεν δυνασαι και συνεχιζεις ακαθεκτα την μπουρδολογια.Ουτε με τους ανωνυμους μηδε με τους επωνυμους εχω προβλημα,παλι αυθαιρετεις,θαχε νοημα γραφω αν καποιοι επωνυμως κατεθεταν τα ασυναρτητα και αερολογιες που λενε για τους αλλους να φανει ο Πετρης κι ο Χατζηπετρης δηλ,αν δεν μπορεις να διακρινεις τη διαφορα βλεπουν οι αναγνωστες και κρινουν,εσυ γιοκ, μαλλον αδυνατεις.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει αυτός που λέει ότι Δημοκρατία έχουμε και στα Σέρβια βγάλανε Ελευθερίου. Να ρωτήσουμε τον Γεωργακόπουλο και την Βέττα εάν υπάρχει και σε τελική πως λειτουργεί η Δημοκρατία στα Σέρβια και σε όλη την Ελλάδα. χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

συμπολίτη/ συμπολίτισσα 07:21 τα πράγματα είναι απλά. Εάν νομίζεις ότι έχεις κότσια, γράψε το όνομά σου.
Διότι πραγματικά αερολογίες ασυναρτησίες και μπούρδες γράφεις εσύ

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:15 21/2 Οταν παιρνω φορα φορα κατηφορα ο Θεος ο ιδιος κλπ Κανε το πειραμα και δειξε τα γραφομενα μας σε παρακαλω σε καποιον που δεν εχει περπιρα,δε θα χασεις,ελα να κανουμε διφωνια στο Απονη Ζωη οι δυο μας,μη το τραγουδας κατα μονας,βλαπτει.

Ανώνυμος είπε...

Να το θυμάστε όλοι σας,σε 5 χρόνια δεν θα μείνει ούτε ένας νέος στα Σέρβια.Δεν υπάρχει μέλλον δυστυχώς και η κατάσταση είναι μή αντιστρέψιμη.Εσύ Ελευθερίου στον κόσμο σου και στο fb σου.

Το Προφίλ μας