Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Αμανατίδης: Μεσιανή! - Εκδήλωση μνήμης των Αγωνιστών & Τέκνων Εθνικής Αντίστασης Ν. Κοζάνης.

- Μεσιανή!
- Στην εκδήλωση μνήμης των Αγωνιστών & Τέκνων Εθνικής Αντίστασης Ν. Κοζάνης. Ιδιαίτερη τιμή να καταθέτω στεφάνι ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο μνημείο Πεσόντων του χωριού μου, στο ετήσιο μνημόσυνο, χοροστατούντος της Θείας Λειτουργίας και της επιμνημόσυνης δέησης του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου. 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλος είναι ο πανικός στην παράταξη Ελευθερίου, με την γνωστοποίηση της υποψηφιότητα κ Κωνσταντοπουλου. Η αγωνία και η ανησυχία του Ελευθερίου αυξάνεται καθημερινά, βλέποντας πολλά στελέχη του, να τον εγκαταλειπουν, οι οποίοι είναι απογοητευμένο από την αυταρχικη του διοίκηση. Ιδιαίτερο πονοκέφαλο θα αισθάνθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος, όταν είδε την επιστροφή στην Δημοκρατική Συμπαρατσξη του κ Κακαφικα, όπως και πολλών άλλων στο επόμενο διάστημα. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος αυτό το διάστημα βρίσκεται σε απόγνωση, από την καθίζηση και διάλυση της παράταξης του, που βλέπει ότι η ήττα του είναι αναπόφευκτη στις εκλογές 8.10.2023...

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο καημό έχεις με του υποψηφίους, ο κόσμος σας βαρέθηκε όλους εσάς που σκέπτεστε μόνο την τσέπη και το συμφέρον σας. Γενικά είχαμε φαγούρα μεγάλη εάν έγιναν αυτά που περιγράφεις. Τα Σέρβια ερημώσανε ολοκληρωτικά και πιστεύω ότι θα είναι και οι τελευταίες εκλογές για Δήμο. Στη συνέχεια θα μας ζητηθεί να ξαναενωθούμε με το Βελβεντό πράγμα που δεν θα το θελήσουν οπότε θα πάνε και οι δύο δήμοι στην Κοζάνη. Όσα προλάβουνε να φάνε σε αυτή την 5 αιτία !

Το Προφίλ μας