Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για την ενημέρωση των καταναλωτών – Ποια καταστήματα ανοίγουν από Δευτέρα 4 Μαΐου

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Βιώνοντας αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση είμαστε σίγουρα όλοι ανήσυχοι και προβληματισμένοι για την επόμενη ημέρα. Εμείς όμως είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε όρθιοι και να κρατήσουμε όρθια και την υπόλοιπη κοινωνία.
Ετοιμαζόμαστε για την επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας από τη Δευτέρα 04 Μαΐου 2020. Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα όλων μας είναι προϋπόθεση ώστε να ώστε να μην έχουμε νέα κρούσματα που θα οδηγήσουν και πάλι σε κλείσιμο της αγοράς.
Είναι επίσης σίγουρο ότι η αγορά δεν θα είναι ίδια. Πρέπει, πρώτοι εμείς λοιπόν να δείξουμε ότι πειθαρχούμε, ακολουθούμε τις οδηγίες κι έτσι να κάνουμε τον κόσμο όχι μόνο να αισθάνεται αλλά και να είναι ασφαλής βγαίνοντας στην αγορά. Η υπομονή μας ήταν πολύ μεγάλη, τα προβλήματα πολλά από τα οποία κάποια βρήκαν λύση, κάποια είναι ακόμη στην αναμονή και κάποια ακόμη διεκδικούμε και αναζητούμε την καλύτερη λύση.
Όσον αφορά στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Κυβέρνησης https://covid19.gov.gr/ και ειδικά για το λιανικό εμπόριο θα ισχύσει ο παρακάτω οδικός χάρτης:
Επιχειρήσεις που ανοίγουν ΔΕΥΤΕΡΑ 4 Μαΐου


Συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας