Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Οι προτάσεις του ΑΣ Αναγέννησης Σερβίων προς την ΕΚΑΣΔΥΜ

Μετά το κάλεσμα της ΕΚΑΣΔΥΜ προς όλα τα Σωματεία της να διατυπώσουν τις απόψεις τους για την ολοκλήρωση της χρονιάς αλλά και για την επόμενη.
Σε απάντηση του υπ΄αριθμ. 5863 από 10-05-2020 έγγραφό σας, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι :
Ως προς την παράγραφο Α σας γνωρίζουμε πως πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου και εκτός απροόπτου, είναι η συμμετοχή των ομάδων μας στα πρωταθλήματα ανδρών, εφήβων και νεανίδων.
Ως προς την παράγραφο Β, για την νέα αγωνιστική χρονιά 2020 – 2021 σας παραθέτουμε μερικές σκέψεις – προτάσεις μας : Στις πρωτοφανείς συνθήκες στις οποίες ζούμε και οι οποίες μεταβάλλονται μέρα με την ημέρα θα πρέπει, για να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει το άθλημα που αγαπάμε, να στηριχθούν όλοι οι σύλλογοι με οποιονδήποτε τρόπο. Η οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί φέτος όλοι οι σύλλογοι – ακαδημίες είναι πάρα πολύ μεγάλες.

Η χορήγηση αθλητικού εξοπλισμού, μπλοκ φύλλων αγώνα και η μείωση – μηδενισμός του ποσού ανανέωσης των δελτίων των αθλητών που συμμετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα (barcode), καθώς και του ποσού που απαιτείται για την αγορά εντύπων εγγραφών – μεταγραφών είναι μερικές από τις σκέψεις μας. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί από την επιτροπή πρωταθλημάτων στον ορισμό των διαιτητών και της γραμματείας των αγώνων. Είναι λογικό ο ορισμός να γίνεται, κατά το δυνατόν, με βάση την χιλιομετρική απόσταση. Δηλαδή, αν πραγματοποιείται ένας αγώνας στην Κοζάνη και την ίδια ώρα ένας αγώνας στο Βελβεντό και πρέπει να ορισθεί διαιτητής από την Καστοριά και από την Κοζάνη, ο Κοζανίτης διαιτητής να ορισθεί στο Βελβεντό και της Καστοριάς στον αγώνα της Κοζάνης.
Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει δικαιότερη κατανομή οδοιπορικών εξόδων στους συλλόγους. Αυτονόητο είναι πως θα πρέπει να επανεξετασθούν οι αμοιβές των διαιτητών – γραμματείας και εφόσον υπάρχει δυνατότητα να μειωθούν. Όταν ένας σύλλογος συμμετέχει σε πολλά πρωταθλήματα, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα, π.χ. πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων, θα πρέπει, πάντα στο μέτρο του δυνατού, να πραγματοποιούνται όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις στους ίδιους προορισμούς.
Έχει παρατηρηθεί στα παρελθόντα χρόνια, να χρειαστεί να μετακινηθούν ομάδες μας στον ίδια προορισμό, Σάββατο και την επόμενη μέρα Κυριακή με προφανές – διπλάσιο κόστος μεταφοράς. Τέλος να σταθούμε και στον ιατρό αγώνα. Προφανώς θα πρέπει να υπάρχει κατά την διάρκεια αγώνων ένας άνθρωπος που θα μπορεί να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον αθλητή που θα τις χρειαστεί. Αυτό όμως θα μπορούσε να γίνει, όπως γίνετε και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, με την παρουσία νοσηλευτών – τραυματιοφορέων.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Πεχλιβανίδου Σταυρούλα – Γ.Γ. Α.Σ. Σερβίων “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”.

https://maksports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας