Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με το ΔΣ του Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης.

Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης.
Επίσκεψη συνεργασίας στο συσκευαστήριο προϊόντων κρόκου πραγματοποίησε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, όπου συνάντησε το νέο ΔΣ και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα αλλά και για τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Μετά τη συνεργασία, ο Βουλευτής δήλωσε:
«Ο Κρόκος Κοζάνης έχει πετύχει
συμπράξεις, αναγνώριση και διείσδυση στις πιο απαιτητικές αγορές. Όμως το διεθνές περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και ευμετάβλητο και αυτό απαιτεί συνεχή εγρήγορση και άμεση ανταπόκριση στα δεδομένα της κάθε εποχής. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της ελληνικής γης, μεταξύ αυτών και ο κρόκος, πρέπει να διεκδικήσουν την ταυτότητα και την αξία που ανταποκρίνεται στα ποιοτικά τους στοιχεία. Οι νέες εγκαταστάσεις και οι φρέσκες ιδέες των ανθρώπων της διοίκησης δίνουν προοπτική για την ενδυνάμωση της παραγωγικής αυτής δραστηριότητας, που έχει ταυτίσει την εμπορική επωνυμία του προϊόντος με τον τόπο μας.
Μέλημά μας να ενισχύσουμε την παραγωγική διαδικασία και την προώθηση του στις αγορές, ώστε να διατηρηθεί και να μεταδοθεί η καλλιεργητική κουλτούρα του κρόκου Κοζάνης και στις επόμενες γενιές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας