Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μουρικίου, από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλα Σεβαστού.


Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου, για τη συμμετοχή τους στο διαδικτυακό διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού. Τα βραβεία που
απέσπασαν αποτελούν φωτεινή ηλιαχτίδα στην γκρίζα περίοδο που διανύουμε και στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Μία  πρόκληση σε μία διαδικασία μέσα από την οποία οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να ανταλλάξουν ιδέες, να αναζητήσουν πληροφορίες, να συνεργαστούν. Συγχαρητήρια επίσης και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εκτός από την καλλιέργεια και τη μετάδοση των γνώσεων, έδωσαν τη δυνατότητα στους μαθητές να αναδείξουν και σε άλλους τομείς τις ικανότητές τους.

Συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθεια αυτή οι γονείς...Τους ευχαριστούμε θερμά. Αξιοποιήσατε την ευκαιρία, ήμαστε όλοι περήφανοι.Καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας