Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία συνεχίστηκε ο κύκλος των απολυμάνσεων, που ξεκίνησε ο Δήμος Κοζάνης το προηγούμενο χρονικό διάστημα με στόχο την εξασφάλιση της υγείας των μαθητών, των καθηγητών και των οικογενειών τους.
Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, πραγματοποιείται απολύμανση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων από ειδικό συνεργείο, για να είναι έτοιμες όλες οι σχολικές μονάδες
να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές την 1η Ιουνίου. Η εν λόγω ενέργεια πραγματοποιείται με την ευθύνη της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης.
Ο μηχανισμός του Δήμου Κοζάνης εργάζεται συστηματικά για να προετοιμάσει την ασφαλή μετάβαση των μαθητών  και εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες, κάνοντας ότι είναι δυνατόν για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Στην ίδια κατεύθυνση, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης συνεχίζει τις   εργασίες απολύμανσης σε οδούς, πλατείες, πεζοδρόμια, στάσεις  λεωφορείων, λοιπών κοινόχρηστων χώρων, περιμετρικά απορριμματοδεκτών, καθώς και κάδων αποκομιδής σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων υλικών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας