Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Γιώργος Αμανατίδης: Συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος

Σε συνέχεια των δεσμεύσεων που αναλάβαμε προκειμένου να διασφαλιστούν τα αναγκαία ποσά για να διατεθούν καυσόξυλα στους κατοίκους των παραδασόβιων οικισμών και να γίνει έγκαιρα η εκταμίευσή τους, ώστε οι εργασίες υλοτόμησης να λάβουν χώρα στο διάστημα πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων του φθινοπώρου, οργανώθηκε συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος.
Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Αμανατίδης Γιώργος, ο Βουλευτής Ν. Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Γενικός Δ/ντής Δασών κ. Βακάλης Δημήτριος, ο Δ/ντής Προστασίας Δασών κ. Γκουντούφας Ευάγγελος και ο Δ/ντής Διαχείρισης Δασών κ. Δρούγας Παναγιώτης.
Συμφωνήθηκε ο τρόπος προώθησης των ανωτέρω ώστε τα ποσά
που θα διατεθούν να είναι τα αναγκαία και να καταβληθούν έγκαιρα.
Στο πλαίσιο αυτό δρομολογούνται άμεσα οι αναγκαίες διαδικασίες συμπλήρωσης με πρόσθετο ποσό πέραν αυτού που διαθέτει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.
Τέθηκε επίσης και το θέμα της ξύλευσης των δημοσίων δασών Τρανοβάλτου, Λαζαράδων, Φρουρίου και Τριγωνικού Ν. Κοζάνης για το οποίο είναι δρομολογημένες οι διαδικασίες από την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου στην Κοζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας