Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Πανελλαδικές 2020: Αυτό είναι το πρόγραμμα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων και των δοκιμασιών ΤΕΦΑΑ -Οι ώρες προσέλευσης [πίνακες]

Τρεις εβδομάδες αναμένουν πλέον για την πολυαναμανόμενη εκκίνηση των Πανελλαδικών 2020.
Το υπουργείο Παιδείας έχει ανακοινώσει το αναλυτικό πρόγραμμα των Πανελλαδικών 2020, ωστόσο μέχρι σήμερα εκκρεμούσαν οι ημερομηνίες εξέτασης των ειδικών μαθημάτων.

Προ ολίγου, το υπουργείο εξέδωσε την Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζεται το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων για την εισαγωγή υποψηφίων σε τμήματα στα οποία απαιτείται η εξέτασή τους, όπως και η προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.
Πανελλαδικές 2020: Οι ώρες προσέλευσης και η διάρκεια εξέτασης
Σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας για τις Πανελλαδικές 2020 οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης:

    μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 π.μ.,
    μέχρι τις 09:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.
    μέχρι τις 17:00 μ.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 17:30 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

    των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,
    των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,
    του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι κατά προσέγγιση είκοσι (20) λεπτά.
    για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί από 2΄ μέχρι 6΄ λεπτά για κάθε υποψήφιο.
    για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Αντίληψης έχει διάρκεια 30’ λεπτών, ενώ η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Γνώσης έχει διάρκεια 2 ωρών.

Επιπλέον, ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδημαϊκού έτους 2020-21 ορίζεται το διάστημα από την Δευτέρα 29-6-2020 μέχρι και την Παρασκευή 10-7-2020.

Δείτε όλο το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλαδικές 2020:  
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας