Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στις επιχειρήσεις της Π.Ε. Κοζάνης που παραμένουν ανοικτές για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Σαρρής, αισθάνονται βαθιά την ανάγκη να απευθύνουν δημόσια τις θερμές τους Ευχαριστίες σε όλες τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Κοζάνης που παραμένουν ανοικτές αυτή τη δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ για την αποφυγή της διασποράς του Κορωνοϊου.

Την ώρα της ευθύνης και της προσφοράς η σκέψη μας, πρώτα από όλα, είναι μαζί με όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, τους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και όλο το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους τους, που με ατομική και κοινωνική ευθύνη διατηρούν ζωντανές τις βασικές λειτουργίες και υποδομές του τόπου.
Οι συνάδερφοι μας που σε δύσκολες πραγματικά συνθήκες βρίσκονται και αυτοί στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση όλων των συμπολιτών και πελατών τους, στους οποίους παρέχουν υπηρεσίες και αγαθά απαραίτητα για τη διαβίωση, αλλά και τη διατήρηση ακμαίου του ηθικού όλων, είναι οι αφανείς ήρωες των ημερών. Φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο για την ικανοποίηση των αναγκών μας και τηρώντας όλα τα  μέτρα ασφαλείας που επιβάλλονται για την ελαχιστοποίηση των συναλλαγών με φυσική παρουσία, οι άνθρωποι των επιχειρήσεων και των επαγγελμάτων παραμένουν δίπλα  μας με ξεχωριστή προσπάθεια και ευθύνη για να μη λείψει τίποτα από το κοινωνικό σύνολο.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι Λογιστές, οι αρτοποιοί, οι ζαχαροπλάστες, οι διανομείς, οι επιχειρήσεις εστίασης και καφέ με delivery, τα κάθε είδους παντοπωλεία – super market, οι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων, οι περιπτερούχοι, τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα καταστήματα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, τα καταστήματα πώλησης ζωοτροφών και λιπασμάτων, τα καθαριστήρια, τα καταστήματα παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών και courier, τα φροντιστήρια, κ.α. Όλοι αυτοί και οι επιχειρήσεις τους αξίζουν ένα μεγάλο Ευχαριστώ εκ μέρους μας, καθώς συνεχίζουν να ανταποκρίνονται απρόσκοπτα κάθε στιγμή στις ανάγκες για υπηρεσίες και αγαθά  του κοινού μέσω φυσικών ή εναλλακτικών μέσων.
Στις σημερινές συνθήκες η λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών  αποτελεί κοινωνικό καθήκον και έμπρακτη αλληλεγγύη.


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας