Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε οικογένειες της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας. Αρωγοί στην προσπάθεια οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων

Tρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διένειμε το προηγούμενο διάστημα, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε διακόσιες οικογένειες στη Δ. Ε. Μεσοποταμίας του Δήμου Καστοριάς κατόπιν συνεννόησης με τη Δημοτική Αρχή.


Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούσαν στη  Δ. Ε. Μεσοποταμίας, εξαιτίας του περιορισμού των μετακινήσεων των κατοίκων της, ενέκρινε δαπάνη που αφορούσε την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες διακοσίων οικογενειών στις Τοπικές Κοινότητες  Μεσοποταμίας, Καλοχωρίου, Οινόης, Αγίας Κυριακής και Πτεριάς.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας & Ανάπτυξης Τοπαλίδης Ηλίας και η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών & Περιβάλλοντος Κυριακίδου Καλλιόπη και μαζί με τους Προέδρους των ανωτέρω Τοπικών Κοινοτήτων επιμελήθηκαν της διαδικασίας για τη διανομή των τροφίμων στους κατοίκους, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας