Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ωράριο λειτουργίας πρατηρίων καυσίμων χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Κοζάνης θερινής περιόδου 2020 κατά τις Κυριακές και αργίες

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη καθορίζεται το ωράριο λειτουργίας κατά τις Κυριακές και τις αργίες των πρατηρίων καυσίμων στην πόλη της Κοζάνης, στην περιοχή της Εορδαίας και στους οδικούς άξονες Κοζάνης – Κρόκου, Κοζάνης – Αιανής, Κοζάνης – Σιάτιστας, Σιάτιστας – Πενταλόφου, Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, Κοζάνης – Θεσσαλονίκης, Κοζάνης – Λάρισας για την περίοδο από 1η Μαΐου 2020 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2020 (Θερινή περίοδο) όπως αναφέρεται στους συνημμένους Πίνακες, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της απόφασης. Οι εν λόγω Πίνακες καθορίζουν την εκ περιτροπής υποχρεωτική λειτουργία των πρατηρίων, κατά τις Κυριακές και αργίες, εντός του χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται ως εξής: από 06:00 π.μ. έως και 10:30μ.μ κατά τη θερινή περίοδο (1η Μαΐου 2020 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2020).
Διευκρινίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας όλων των πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων, μικτών και αμιγών, συμπεριλαμβανομένων των αντλιών καυσίμων εντός των σταθμών αυτοκινήτων, είναι ελεύθερο.
Παρακαλούνται οι πρατηριούχοι:
  • να τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο το πρόγραμμα με τις ημέρες και τις ώρες της υποχρεωτικής, εκ περιτροπής, λειτουργίας Κυριακών και αργιών.
  • να διαθέσουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας στα αντίστοιχα Τμήματα της Τροχαίας ή στην άμεσο δράση (100) σε περίπτωση που θα χρειαστεί να κληθούν.
Σε περίπτωση μη τήρησης της εκ περιτροπής υποχρεωτικής λειτουργίας κατά τις Κυριακές και αργίες, επιβάλλεται στους παραβάτες το πρόστιμο της παραγράφου 4 του άρθρου 37 του Ν.4062/2012.
Κλικ εδώ για τα πρατήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας