Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Ευχές και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμαρχο Εορδαίας (ΦΩΤΟ)

.Παραδοσιακά  κάλαντα και ευχές  για το νέο έτος 2019 δέχθηκε στις 31-12-2018 παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Γραφείο του  ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, ενώ ανακοίνωσε από κοινού με τον ομογενή –ευεργέτη του τόπου  Ελευθέριο Γρηγοριάδη, τη δημιουργία παραρτήματος του ωδείου της Βιέννης στην Πτολεμαϊδα.   
   Ο κ. Γρηγοριάδης ,ο οποίος ανακηρύχτηκε ομόφωνα από τους αρμόδιους φορείς ο νέος  Διευθυντής του Ωδείου «Φραντς Σούμπερτ»  της Βιέννης, επισκεπτόμενος το  Δήμαρχο
Εορδαίας του μετέφερε και άλλα πρωτοχρονιάτικα «δώρα» , που αφορούν την περιοχή και θα ανακοινωθούν οσονούπω , ενώ ως βαρύτονος έψαλλε τα παραδοσιακά κάλαντα με τους Τροβαδούρους και  τα μέλη της  Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας .
      Επίσης πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Δήμαρχο Εορδαίας   οι Πρόσκοποι , εκπρόσωποι της ΚΝΕ ,  καθώς και πολλά  παιδιά της Πόλης, ανταλλάσοντας ευχές για την καινούργια χρονιά.
   Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία και ομοψυχία σε όλους τους Δημότες και ένα ελπιδοφόρο νέο έτος.
   Για τις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες  ευχές επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Εορδαίας   Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων ,  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πολίτες.          




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας