Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Πλήρης κατάρρευση στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού: Χωρίς πετρέλαιο και τρόφιμα οι Παιδικοί-Γονείς και εργαζόμενοι την Παρασκευή στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Από το kozanimedia.gr
Σε πλήρη κατάρρευση έχει οδηγηθεί, πλέον, ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, με τους παιδικούς σταθμούς να αντιμετωπίζουν, πλέον, τον κίνδυνο ακόμη και «λουκέτου», λόγω της υποχρηματοδότησης! Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες του Kozanimedia, το προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμου ενημέρωσε τους γονείς των παιδιών πως δεν υπάρχει πετρέλαιο για την θέρμανση, ούτε και αρκετά τρόφιμα, με συνέπεια, εφόσον δεν αλλάξει κάτι τις αμέσως επόμενες μέρες, θα καταστεί αδύνατη η λειτουργία τους!
Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του Νομικού Προσώπου και οι εργαζόμενοι κάλεσαν τους γονείς να δώσουν το «παρών» στην προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να πιέσουν τον δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο να δώσει, επιτέλους, λύση στο μείζον αυτό πρόβλημα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατρό θέλατε ε ;

Ανώνυμος είπε...

Δέν λύθηκε το πρόβλημα με την αποπομπή των δύο Αντιδημάρχων;Φαίνεται το γκισέμι μπορεί να έχασε το κοπάδι αλλά κράτησε το κουδούνι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημαρχαρας τα ρίχνει στον Χαραλαμπιδη ο Χαραλαμπιδησς στον δημαρχαρα ο Φωτάκης και ο Σταυράκης παίρνουν τον μισθό τους και εσείς σερβιώτες κοιτάτε τον ουρανό.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΙΑΚΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΡΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΗΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ!!!!!!!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ! ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΘΥΜΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ! ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΕΣΥ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;; ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ 8-27 ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΥΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ;ΓΙΑΤΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΙΑΚΟΣ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ.ΝΑ ΠΑΡΑΔΡΧΤΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Να βάλουν τροφεια έλεγαν και να καταργηθούν παιδικοισταθμοι. Δικοί μας ανθρωποι

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος κι μιλάμε για σχολεία που πάνε και τα παιδιά τους

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΤΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΡΟΦΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΠΗΓΑΝΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕ ΒΡΕ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Το Προφίλ μας