Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Εκτός πραγματικότητας ο ανεκδιήγητος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος.

Δηλώσεις Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Aθ. Κοσματόπουλου για την κακοκαιρία, για την ανεξαρτησία του Βελβεντού και για το σύντομο δρόμο Βελβεντού-Καταφυγίου :
.

 .
. Πηγή: Live-avles

Σχόλιο ai-vreS: Δήμαρχε,  
κόψε τις γραφικότητες και ρίξε αλάτι μέσα στην πόλη σε παράπλευρους δρόμους των κεντρικών, που δεν έχει πλακόστρωτο (π.χ. οδός Φλέμιγκ κλπ) όπως και γύρω από όλες τις σχολικές μονάδες σε όλο το Δήμο.
Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και όχι για τζιβιτζιλίκια...  Είσαι υπεύθυνος για την ασφάλεια όλων των δημοτών και όλων των μαθητών που θα μετακινηθούν την Τετάρτη για να πάνε στα σχολεία τους. 

 Η πλάκα και η γραφικότητα έχουν ένα όριο! 







6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και με τους πλακόστρωτους τι θα γίνει; Θα είμαστε σε αναμονή; Θα περιμένουμε τις καλλίτερες μέρες; Μήπως είναι ευκαιρία να πέσει κι εκεί αλάτι και να απαλλαγούμε απ' αυτό το χάλι. Εναι απαράδεκτο σε δρόμους με μαγάλη κλίση και με συνεχή κυκλοφορία οχημάτων να έχουμε πλακόστρωτους δρόμους, π.χ. 1117 Εθνομαρτύρων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν σχέδιο δεν έχουν λύσεις ειναι ενα τιποτα

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ....ΣΤ....@@@@@@@

Unknown είπε...

Μα ποσο αχρηστος μπορει ναναι ο δημαρχος....υπαρχουν γεροι και ασθενεις επανω στο Κουκουμπετσι και ειναι αποκλεισμενοι λογω του χιονιου. Ποιος θα αναλαβει την ευθυνη αν κατι συμβει;;;; Δεν μπορει να ανεβει το βυτιοφορο για πετρελαιο....Ας τον κλεισουν το δημο ...το να εισαι δημαρχος ειναι ενας τιτλος με ευθυνες κι οχι λογια..τα εργα μετραν...Αυτη την στιγμη προεχει η ασφαλεια και η μεριμνα των πολιτων. Δεν με ενδιαφερουν ουτε τα πολιτικα, ουτε τα κομματικα, ουτε οι κατηγοριεσ...χρειαζομαστε δραση και πραξεις....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Χρειαζόμαστε ικανούς δημάρχους και ικανούς αιρετούς ανεξάρτητα από κόμματα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να δουλεύουν πολύ, να παίρνουν αποφάσεις και να ενεργούν στα δύσκολα.

Ανώνυμος είπε...

Κοσματοπουλε σε λίγες ώρες θα χτυπιση νέο κύμα κακοκαιρίας
Ελπίζω να τα ετοιμαςες τα μηχανήματα ... και που εισαι πες τον κυριακυδη να μας επισκεφτεί και στην Ελάτη... δεν τον θελουμε αντιδήμαρχο να κρύβετε...

Το Προφίλ μας